Diyarbakır at yarışı tahmini 7 kasım 2013

07-11-2013 perşembe diyarbakır yarışları
birinci ayak;

Kısa mesafelerde de iyi koşular çıkaran ve son koşusunu kazanan 2 numaralı DidarHanım uygun rakiplerinin yanında favorim.

1 numaralı Çinikız son koşusunu büyük bir sürpriz yaparak rahat bir şekilde kazanırken dikkat çekti devam eden formu ile yine iyi bir performans sergileyecektir.

4 numaralı Sitara ve yarış kazanmayı beceremese de etkili koşular sergileyen 9 numaralı Aliye Çeçan devreye girebilirler ihmale gelmez.

10 numaralı Roket Kız bomba arayanlara tavsiyem.

ikinci ayak;

Son koşusunu 1200 metre kum pistte kazanan ve uzun mesafelerde de üçüncülükleri bulunan 7 numaralı Sel Sebil favorim.

2 numaralı Mackhalia son dört koşusunu tabelada bitirirken son yarışta da birincilik elde etti.Kısacası çok formda bir dönem geçiriyor ihmal edilmemeli.

Son koşusunda gösterişli bir birincilik elde eden 10 numaralı Power of the Sun ve 4 numaralı Arling daha sonraki ihtimaller.

8 numaralı Tekcan koşunun sürpriz ismi olabilir Dikkat.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 1 numaralı İzbe ve 10 numaralı sihirin Kızı yarış performansları ile rakiplerinin bir adım önündeler.

8 numaralı Melike Kızı ve 2 numaralı Tanış Rüzgarı en ufak hatayı affetmezler.

Bu safkanları ayrım yapmadan kuponlara eklemenizi öneriyorum.

dördüncü ayak;

2 numaralı Ağaslan ve 3 numaralı always Delfina arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

Bu ayak için bu iki safkanı yeterli görüyorum.

Yine de at ilave etmek isteyenlere eküri avantajı ile 1 numaralı Columbus ve 8 numaralı Nikka isimli safkanları öneriyorum.

beşinci ayak;

Günün en önemli yarışı olan Diyarbakır Surları koşusunda Diyarbakır Vali koşusunu yakın aralarla üçüncü bitiren 7 numaralı KIRDEMİRKIR'ın uygun grupta birinciliğe uzanacağını düşünüyorum.

Günün bankosu Kırdemirkır.

altıncı ayak;

Geçmişinde birçok grup mücadelede başarılı sonuçlar elde eden 5 numaralı Kayadelen ve 4 numaralı formda safkan Cold Water eşit şans tanıdığım isimler.

6 numaralı Uğur Abjar ve 8 numaralı Camaraderie etkili koşacak diğer isimler ayrım yapmadan yazmak gerekiyor.

7 kasım diyarbakır altılı kuponum;

1.ayak; 2,1,4,9,10
2.ayak; 7,2,10,4,8
3.ayak; 1,10,8,2
4.ayak; 2,3
5.ayak; 7
6.ayak; 5,4,6,8

kupon bedeli ; 24 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk