İzmir gece yarışları tahmini 7 kasım 2013

7 kasım 2013 İzmir yarışları
birinci ayak;

Yarış hayatının ilk koşusundan az farkla ikincilikle ayrılan 9 numaralı Patiska ve 3 numaralı Dönüm noktası eşit şans tanıdığım isimler.

4 numaralı Erenberk sulu kum pistteki uzak farkla ikinci olsa da iyi gözüktü rakipleri eksik koşarsa devreye girebilir.

7 numaralı Ilgınkızı görüntüsü ile dikkat çekiyor son üçüncülüğü de başarılıydı ihmale gelmez.

ikinci ayak;

Birbirine yakın safkanların start alacağı mücadelede 1 numaralı Tavşanabi,4 numaralı Persenhan,7 numaralı Kışlalı,9 numaralı Uçankarınca,5 numaralı Sabrihan ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalı.

üçüncü ayak;

1600 metre kum pistte kazandığı koşudan sonra koştuğu iki 2000 metre kum yarışında mesafeden etkilenen ve beklenen performansı gösteremeyen 4 numaralı Lily Bos sevdiği mesafede favorim.

İstanbul'da koştuğu Nene Hatun Koşusunda hem sert gruptan hem de sentetik pistten etkilenen 3 numaralı Maralım dişine göre grupta söz sahibi olacaktır.

2 numaralı Big Star ve 8 numaralı Yeşil Elma daha sonraki ihtimaller.

dördüncü ayak;

Kelebek Vadisi ve Buca Belediyesi koşularını kazanan ve bu koşudaki rakiplerinin bir bölümünü geride bırakan 10 numaralı STROMBOLI günün en güvenilir safkanı olarak gözüküyor.

Günün bankosu olarak gözüküyor.

beşinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede son iki koşusundan ikincilik ile ayrılan 7 numaralı CYPRIANA bu koşuda yarış hayatının ilk birinciliğini alabilir.

11 numaralı Wolfram ve 3 numaralı Sabırlıbey idmanlarında iyi işler yapan safkanlar yansıtırlarsa iddialı olurlar.

4 numaralı ŞİMŞEK MC QUEEN yarış hayatının ilk koşusunda fazla sıkılmadı bu yarışta farklı koşup sürpriz yapabilir DİKKAT.

altıncı ayak;

9 numaralı FESTINA LENTE kısa mesafede iyi bir performans beklediğim isim.

1 numaralı Galapacus ve 3 numaralı Extra Güzel bu tarz mesafelerde ve bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olacak kalitede isimler.

2 numaralı Tulpar koşunun bombasını patlatabilir ekleyelim kuponlara gelirse de bayram ederiz.

7 kasım izmir altılı kuponum;

1.ayak; 9,3,4,7
2.ayak; 1,4,7,9,5
3.ayak; 4,3,2,8
4.ayak; 10
5.ayak; 7,11,3,4
6.ayak; 9,1,3,2

kupon bedeli ; 51,20 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk