24 Ağustos 2013 Ankara At Yarışı Tahminleri

24 ağustos ankara tahmini
1.Ayak;

Formunda aşama kaydeden kalite safkan 6 numaralı Özfidan ve Ahmet Çelik faktörü ile 2 numaralı Durmazbey öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Son koşusunmu kazanırken gayet formda gözüken 4 numaralı Mahmut Berat ve 3 numaralı Lider bu safkanların ciddi rakibi olacaklardır.1 numaralı Adıyaman koşunun sürprizini yapabilir.Dikkat.

2.Ayak;

Son koşusunda hayal kırıklığı yaratan 2 numaralı Aygülüm bu koşusu ile geçen koşusunu unuttarabilir.

1 numaralı Borayel ve son üçüncülüğü ile dikkat çeken 11 numaralı Özümülkü bu safkanın ciddi rakibi olacaklardır.12 numaralı Yamanülkü ve 7 numaralı Satıroğlu koşunun bomba isimleri DİKKAT.

3.Ayak;

Son günlerin formda safkanlarının katılacağı bu koşuya fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.Öncelik 1 numaralı King Drok ve 2 numaralı Galactica'da.

Daha sonra son iki koşusunu kazanan 6 numaralı Inception,7 numaralı Syriana ve 10 numaralı Dark Magic değerlendirilebilir.

4.Ayak;

Son iki koşusunu kazanan 1 numaralı Enderefe Ahmet Çelik' ile bu koşuyu da kazanmaya en yakın safkan olarak öne çıkıyor ve sizlere günün bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak;

4 numaralı Best Wango,5 numaralı Ben Salvador ve 2 numaralı Öztükel ayrım yapılmadan yazılmalıdır.At eklemek isteyenler galoplarından gelişme kaydeden 6 numaralı Massai Mara'yı yazabilirler.

6.Ayak;

İki koşu üst üste kazandıktan sonra son koşusundan üçüncülükle ayrılan ve önde istediği tempoyu kurması halinde geçilmesi zor bir at olan 11 numaralı ASİL DESA koşu kalabalıktan olsa sizlere tek olarak önereceğim diğer bir safkan

24 Ağustos Ankara Tahminim

1.Ayak; 6,2,3,1
2.Ayak; 2,1,11,12,7
3.Ayak; 1,2,6,7,10
4.Ayak; 1
5.Ayak; 4,5,2,6
6.Ayak; 11

Kupon bedeli ; 20 TL


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk