23 Ağustos Cuma İstanbul Tahminleri


tahminler istanbul
23 ağustos 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulacak yarış gününde Çaykaşı ve Aşırım Bey büyük şansa sahip safkanlar.

Bunun dışında kalan koşularda ise büyük mücadeleler yaşanacak ve tahmini zor koşular.Altılı ganyanın ortalama 1-10 bin TL arasında bir ikramiye vermesini bekliyorum.

Ayrıca İstanbul yarışlarınınönemli ismi Halis Karataş tatile gittiği için 1 hafta at binmeyecektir bu da ufak bir hatırlatma.

23 Ağustos 2013 cuma İstanbul Değerlendirmeleri;

1.Ayak;

Son iki koşusunu kazanan 8 numaralı Experiment,formda safkan 3 numaralı Aten,son koşusunu kazanırken sprinti ile dikkat çeken 4 numaralı Woody ve ağır kilodan etkilenmezse 1 numaralı Yükselen bu koşu için yeterli olacaktır.

Bomba arayanlar galoplarında yükselen formu ile dikkat çeken hafif kilolu 10 numaralı Genç Purple'ı değerlendirsinler.

2.Ayak;

Türk edebiyatının en önemli isimlerinden biri olan Halide Edip Adıvar adına koşulacak koşu altılı ganyan programının en karışık koşularından biri olarak gözüküyor.

Sırasıyla Son iki koşusunu kazanan eküri avantajıyla 6 numaralı Okinawa,,son ikiciliği ile dikkat çeken 7 numaralı Özgülen,Selim Kaya faktörü ile 9 numaralı Sevdacan,kalite safkan 3 numaralı Gülzeycan ve 10 numaralı Şahenşah yazılmalıdır.

3.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da formda "eküri"si ile 1 numaralı Aşırım Bey günün ilk bankosu olarak önereceğim safkanı.

4.Ayak;

Özcan Kızılkaya adına düzenlenecek koşuya katılan 5 safkanında ben eşit şansı olduğunu düşünüyorum ve sizlere bu ayağı H yani hepsi yapmanızı öneriyorum.

5.Ayak;

Son koşusunu Bursa'da kazanan ve tek olarak önerdiğim 4 numaralı Çaykaşı bu koşuyu da kazanacaktır gönül rahatlığı ile tek yazabilirsiniz.

6.Ayak;

Bölünen maiden ın ikinci bölümünde 5 tane Kaya ekürisi(4,6,7,9,10) aynı koşuya katılıyor.

Bu büyük bir avantaj olarak gözükse de eküriler dışında 2 numaralı Coşandere,8 numaralı Adaletkaya,11 numaralı Günhat ve 1 numaralı Barlashan'da yazılması gereken safkanlar.

23 Ağustos 2013 Cuma İstanbul Tahminleri;

1.ayak; 8,3,4,1,10
2.ayak; 6,7,9,3,10
3.ayak; 1
4.ayak; H
5.ayak; 4
6.ayak; 4,2,8,11,1

Kupon Bedeli ; 31,25 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk