22 Ağustos 2013 Ankara Altılı Tahminleri

22 ağustos 2013 perşembe tahminleri
1.Ayak;

Son koşusunda Rubicon gibi kalite bir safkanı baş farkıyla geçen 2 numaralı Suçatılı deyim yerindeyse tırnağının ucundu.Bu koşuda da söz sahibi olacaktır.

Bu safkanın en yakın rakipleri 3 numaralı Fire Mambo ve 4 numaralı Concrete gibi gözükse de eküri avantajıyla 10 numaralı Burj sürpriz yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Günün en karışık ayağında son koşusunda çok kötü koşan 6 numaralı Sedat bey,başarılı ikinciliği ile dikkat çeken 10 numaralı Yolalan,Halis Karataş avantajı ile 1 numaralı Sezar ve son koşusunu kazanan 2 numaralı Eşrefbey sırasıyla yazılmasını önerceğim safkanlar.

3.Ayak;

3 yaşlı arap atları nın katılacağı maiden koşu da öncelik koşu tecrübeleri ile öne çıkan 6 numaralı Kağızman,12 numaralı Gamzehanım ve 14 numaralı Şanskaya da.

Bu koşunun süprizini 4 numaralı Gencerhan ve 13 numaralı Pırenses Berca yapabilir.

4.Ayak;

Son koşusunda sert rakiplerden etkilenen 1 numaralı Hard Baby bu grubu rahat geçecektir.Bu nedenle sizlere tek olarak öneriyorum.

5.Ayak;

Günün en kalabalık koşusunda diğer atlara göre daha iyi durumda olan 1 numaralı Padri Padre,2 numaralı White Hope,3 numaralı Babadoğukan,9 numaralı İzbatur ve 17 numaralı Chankara isimli safkanlardan biri bu koşuyu kazanacaktır.

6.Ayak;

6 numaralı Roket'in yarış performansı bu grubu geçmeye yeterli olacaktır.Riske girip sizlere tek olarak öneriyorum.

22 ağustos İstanbul Altılı Ganyan kuponum;

1.Ayak ;2,3,4,10
2.Ayak ;6,10,1,2
3.Ayak; 6,12,13,14,4
4.Ayak; 1
5.Ayak; 1,2,3,9,17
6.Ayak; 6

20 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk