Ana Sayfa » , » 21 Ağustos 2013 Çarşamba Elazığ Tahminleri

21 Ağustos 2013 Çarşamba Elazığ Tahminleri

21 ağustos altılı tahmini elazığ
1.Ayak;

Performans olarak vasat ve birbirlerine yakın atların mücadelesinde her türlü sonuç çıkabilir.Bu nedenle de çok at yazmakta fayda olan bir koşu.

Sırasıyla son koşusunu kazanan 11 numaralı Santa Barbara,idmanlarındaki derecelerinde diğer atlara göre daha iyi durumda olan 10 numaralı Queen Alya,son beşinciliği tatminkar olan 2 numaralı Hulin,4 numaralı Armina ve 1 numaralı Tekcan bu ayak için yeterli olacaktır.

2.Ayak;

14 numaralı Roya iki koşu arka arkaya kazanarak ne kadar formda olduğunu gösterdi.Yarış içinde aksilik yaşamazsa üçüncü birinciliğini alacaktır.

Tek atamayanlar 1 numaralı Naif Ağa,3 numaralı Kartalbey,8 numaralı Lion rock ve 2 numaralı Akın Baba'yı yazabilirler.

3.Ayak;

Arka arkaya başarılı yarışlar koşan ve sürekli tabelada kendine yer bulan 3 numaralı Mıstıkım ve son koşusu ölçü olmayan 5 numaralı Haşmetli arasında geçmesini beklediğim bir koşu.Bu ayak için bu iki safkan yeterli olacaktır.

4.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik yarış tecrübesi fazla olan 6 numaralı Rocks ve 1 numaralı Birdalkan'da.Bu iki safkan dışında güçlü bir orjini olan kumcu safkan 2 numaralı Black Tea yarış hayatının ilk koşusunu kazanabilir.

5.Ayak;

Üst üste birbirinden başarılı yarışlar koşan ancak son koşusunda yarış içinde sıkıntı yaşayıp ilk 10 dışında kalan daha sonra geri çekilip sorunları giderilen 1 numaralı Gobak Oğluyam bu koşuyu kazanacaktır.Günün bir diğer teki olarak sizlere öneriyorum.

6.Ayak;

Arka arkaya iki üçüncülük elde eden 4 numaralı Best Commander,son koşusunu kazanırken dikkat çeken ve devreden Elazığ altılısının süprizlerinden biri olan 11 numaralı Süzgeçinoğlu,7 numaralı Wacca,12 numaralı Kareas sırasıyla yazılması gereken safkanlar.

Mesafenin kısa olması nedeniyle 1 numaralı Lucky John'u da bombacılar değerlendirsin.

21 Ağustos Elazığ Altılı Ganyan tahminim

1.Ayak;11,10,2,1,4
2.Ayak;14,1,3,8,2   
3.Ayak;3,5
4.Ayak;6,1,2
5.Ayak;1
6.Ayak;4,11,7,12,1

22,5 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk