Ana Sayfa » , » 9 Ağustos Bursa At Yarışı Tahminleri

9 Ağustos Bursa At Yarışı Tahminleri

9 ağustos 2013 yarış tahminleri
9 Ağustos Bursa yarış günü verilen bayram arasında sonraki ilk yarış programı olduğu için yarışseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Son iki ayağın çok karışık olduğu yarış programının en güvenilir atı olarak altılı ganyanın 3.ayağındaki Çaykaşı olacaktır.

Bunun dışında 4.ayaktaki Neil'da büyük şansa sahip.Ancak kalan diğer koşularda büyük sürprizler yaşanabilir.

9 Ağustos Altılı Ganyan Tahminleri

1.Ayak;

9 numaralı Landros ve 3 numaralı Lady Polite öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar olarak ön plana çıkıyorlar.Ağır kilosuna rağmen kaliteli bir safkan olan 1 numaralı Davutbey ve son koşusunda hayal kırıklığı yaratan 11 numaralı Azarenka'da söz sahibi olabilecek safkanlar.Hafif kilolu SOYBAŞ bombayı patlatabilir DİKKAT

2.Ayak;

11 nuramlı Gizem Hanım yakın ikinciliği ile dikkat çekti ve bu koşuyu kazanması normal sonuç olur.Ancak Bursa yarışları her sonuca açık olduğundan son koşusunu kazana 7 numaralı Zeliha Sultan,1 numaralı Aksi Baby ve 3 numaralı Alburak Kızı da ciddi şansa sahip safkanlar olarak göze çarpıyor.Koşunun bombasını galoplarında toparlanmış gözüken 2 numaralı Tasarım yapabilir aman dikkat.

3.Ayak;

Bu grubun çok çok üzerinde bir safkan olan Çaykaşı Erhan Yavuz ile günün en sağlam atı ve tek atmanızı önereceğim bir safkan.Yine de at yazmak isteyenler her koşuda bir şekilde kendini tabelada bulan Fuat Çakar avantajı ile Adıgüzel ve Özcan yıldırım'lı 4 numaralı Postacı'yı yazabilirler.

4.Ayak;

Sadece 5 atın koştuğu koşuda 1 numaralı Neil bu grubu geçecektir.Tek yazamayanlar bu ayağı kapatsınlar çünkü Neil gelemezse her atın belli oranda kazanma şansı var.

5.Ayak;

Dişi ingizli atlarının katılacağı Maiden koşu çok karışık bir yarış olabilir çok at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.Öncelikle 8 numaralı Hadra,6 numaralı Gizemnaz ve eküri avantajıyla 12 numaralı Perigosas değerlendirilmelidir.İlk kez koşacak 13 numaralı Sadetay ve Erhan Yavuz'un bindiği 1 numaralı Ateş Gril daha sonraki ihtimaller.

6.Ayak;

20 atın katılacağı koşuda yakın ikinciliği ile dikkat çeken 2 numaralı Asilanecan ve son koşusunda hayal kırıklığı yaratan eküri avantajı ile 5 numaralı Sabot arasında geçmesini beklediğim koşuda 13 numaralı Efesoylu ve 16 numaralı Candaroğlu sonraki ihtimaller.20 numaralı hafif kilolu Köse Abbas ise koşunun bomba ismi olabilir dikkat.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk