Ana Sayfa » , » 10 Ağustos Ankara At Yarışı Tahminleri

10 Ağustos Ankara At Yarışı Tahminleri

10 ağustos 2013 ankara at yarışı tüyoları
10 ağustos Ankara altılı ganyan programı birbirinden önemli koşulara sahne olacak.Bayram olması nedeniyle de yarışseverlerin ankara yarışlarına büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Özellikle Mehmetçik,Teyfik Başer ve Kapadokya koşularının büyük bir mücadeleye sahne olması beklenirken 2013 Gazi birincisi Divine Heart'ın da nasıl bir performans göstereceği de merakla bekelniyor. 

1.Ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan Mehmetçik koşusunda ciddi bir mücadelenin olacağını düşünüyorum.Öncelikle son koşularını kazanan 3 numaralı Direntay ve 4 numaralı Buhraniye yazılmalıdır.Daha sonra 1 numaralı Eşrefbey ve 10 numaralı Perikaya değerlendirilmelidir.

2.Ayak;

Günün en kalabalık koşusunda 1 numaralı Sevdamsın Can ve 9 numaralı Çörekli Beyi arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.Ancak kalabalık bir koşu olduğu için 10 numaralı Füze,11 numaralı İlgegül ve 15 numaralı Ihlara Beyi ni de kuponlara yazmakta fayda var.

3.Ayak;

3 yaşlı ingizli atlarının katıldığı maiden koşu da 1 numaralı Always Delfina'nın birincilik zamanının geldiğini ve koşuyu kazanacağını düşünüyor ve sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

10 Ağustos Ankara at yarışı programında günün bir diğer önemli koşusu olan Tevfik Başer koşusunda birbirine yakın tayların büyük bir mücadelesi olacak.5 atın katıldığı bu koşuda 2 numaralı Hakeem ve 5 numaralı Hard Baby arasındaki mücadele birinciliği belirleyecek gibi gözüküyor.Bu iki at kötü koşarsa diğer atların hepsinin aynı oranda kazanma şansı var.

5.Ayak;

Ankara programının diğer bir önemli koşusundan 2013 Gazi birincisi Divine Heart Halis Karataş ile sahalara geri dönüyor.Büyük bir aksilik olmazsa koşusuyu kazanacaktır ve günün en sağlam atı olarak Divine Heart'ı düşünüyorum.

6.Ayak;

Günün son koşusunda 7 numaralı Spite Cat galoplarında çok iyi durumda olduğunu gösteriyor ve eğer yarışa bu durumunu yansıtırsa büyük şansa sahip.Son koşusunda büyük hayal kırıklığı yaşatan HERECOMESTHERAIN bu yarış ile eski günlerine dönebilir.Bu iki atın dışında 9 numaralı Arzumcan ve 18 numaralı Latte koşusunun sürpriz isimleri olabilir.Harlems Queen ise pimi çekilmiş bomba gibi ne zaman patlayacak belli değil DİKKAT.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk