Ana Sayfa » , » 9 Ağustos 2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

9 Ağustos 2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

9 ağustos istanbul tüyoları
9 Ağustos 2013 İstanbul yarış gününde nispeten kolay bir yarış programı olduğunu söylemek sanırım hata olmaz.

Günün en güvenilir atı olarak altılı ganyanın ikinci ayağındaki Buffa olarak ön plana çıkıyor.

9 Ağustos İstanbul Altılı ganyan tahminleri 

1.Ayak;

5 numaralı Saldıran ve 4 numaralı Kırkpınar arasındaki mücadele birinciliği belirleyecek gibi gözükse de 8 numaralı Turakına'da ihmal edilmemelidir.

2.Ayak;

Son koşusundan sprintte geç kalan ama performansı ile gözdolduran 4 numaralı Buffa'nın artık birincilik zamanı eldiğini düşünüyorum ve sizlere tek olarak öneriyorum.

3.Ayak;

Son 5 koşusunda hep tabelada kendine yer bulan 1 numaralı CALLIAPE ve Halis Karataş avantajı ile 7 numaralı MOONGLOW arasındaki mücadele koşuyu kazanan atı belirleyecektir.3 numaralı Dilek ise sürpriz yapabilir dikkat.

4.Ayak;

1 numaralı Cephei koşuyu büyük ihtimal kazanacaktır.Bu atı tek atamayanlara ve imkanı olanlara kapatmasını öneriyorum.

5.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Yaz Handikapı koşusunda sırasıyla Selim Kaya avantajı ile 2 numaralı Yaramaz Çocuk,4  numaralı Marvelous Iron ve 7 numaralı Greys Anatomy bu ayak için yeterli olacaktır.

6.Ayak;

3 numaralı Tanatar bu yarışı kazanacak üç ve kaliteye sahip bir safkan.Yarış içinde şanssızlık yaşamazsa bu koşuyu kazanacaktır.2 numaralı Niagara ve 10 numaralı Kartekin bombayı patlatabilirler aman dikkat
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk