Ana Sayfa » , » 17 Ağustos 2013 Cumartesi İzmir Altılı Tahminleri

17 Ağustos 2013 Cumartesi İzmir Altılı Tahminleri

17 ağustos cumartesi izmir tahminleri
17 Ağustos 2013 tarihinde İzmir Şirinyer hipodromunda koşulacak altılı ganyan güzel yarışlara ve kaliteli mücadelelere sahne olacak.

Altılı ganyanın ilk ayağında Fatoşcan koşuyu kazanmasını beklediğim bir safkan.

İzmir yarış gününün üçüncü ayağı günün en zor koşusu olacak gibi gözüküyor bu ayağa çok at yazmakta fayda var.

Bunun yanında çok formda safkan olan Thunder River ın altılı ganyanın 4.ayağında göstereceği performans merakla bekleniyor.

17 ağustos 2013 Cumartesi İzmir Tahminleri

1.Ayak;

Arka arkaya 3 koşusunda da üçüncülük elde eden Fatoşcan uzun süredir kazanamasa da varolan formunu sürdürüyor ve her koşusunda kazanacak performansın biraz altında kalıyor.

Ancak bu koşusunda Fatoşcan'ın şeytanın bacağını kıracağını düşünüyorum ve sizlere tek olarak öneriyorum.Tek atamayanlar ise 5 numaralı Gençtay,6 numaralı Karamürsel ve 7 numaralı Yesari'yi yazabilirler.

2.Ayak;

2 numaralı Esedayı son koşusunda elde ettiği yakın beşincilikle her ne kadar hayal kırıklığı yaşatsa da performası çok da kötü değildi.

Aynı performansın biraz üstüne çıkarsa koşuyu kazanabilir.6 numaralı Gülen Aslan,9 numaralı Su Güzeli,14 numaralı Yünlüce Kızı koşudaki diğer söz sahibi atlar olacaktır.Bu koşunun bombasını galoplarında derecelerini geliştiren16 numaralı Müştak yapabilir Dikkat

3.Ayak;

Birbirine yakın performansta ve güçte olan 3 numaralı Konkrit,6 numaralı Killer Race,7 numaralı Zümrüt Kartal,13 numaralı Ezgican ve 14 numaralı Panerma ayrım yapılmadan yazmanızı önereceğim safkanlar.

4.Ayak;

2 numaralı Thunder River günün en güvenilir atı olarak ön plana çıkıyor.Yarış içinde bir aksilik yaşamazsa kendisini tanıyan jokeyi ile bu koşuyu da kazanıp birincilik serisine devam edecektir.

Eğer kötü koşarsa bu ayakta yarışa katılan bütün atların şansı olabileceğini düşünüyorum.

5.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşuda.4 numaralı Süzülentay grubun en tecrübeli ismi olarak ön plana çıkıyor.

Ve artık bu safkanın maiden'a veda etme zamanı geldi.Günün bir diğer teki olarak sizlere Süzülentay'ı öneriyorum.

6.Ayak;

2 yarış üst üste kazanan ve idman pistindeki dereceleri ile birinciliklerine devam edeceğini hissettiren 1 numaralı Ahu Sultan yarışın mutlak favorisi.

Ancak 2 numaralı Extra Güzel ve 10 numaralı My Wood da ters bir koşu çıkarabilecek safkanlar bu nedele yazılması gerekiyor..Koşunun bombasını 5 numaralı Efe Oğlum yabalir Dikkat.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk