Ana Sayfa » , » Çelikkan Ayabakanı Geçiyor-Unutulmaz Koşular

Çelikkan Ayabakanı Geçiyor-Unutulmaz Koşular

aybakan çelikkan
Bazı yarışlar vardır yıllar geçse de akıllardan hafızalardan silinmez.

Çelikkan'ın 2400 metre çim pistte koşulan Niğbolu koşusunda Ömer Kaya ile kazandığı yarışta da hafızalarda silinmeyen bir koşudur.

O güne kadar geçilmeyen Ayabakan'ın bu koşuyu da rahat kazanacağı düşünülüyordu.Ancak yarış çok ama çok farklı bir şekilde koşuldu hatırlayanlar olacaktır.

Çelikkan bilinen stili ile kaçmaya başladı ve yarış başladığından itibaren arkadaki atlarla farkı giderek arttırdı

Son viraj dönüldüğünde 20 boy önde olan Çelikkan Ayabakan'ın sprintine rağmen koşuyu 4 boy farkla kazanarak o gün büyük bir bomba patlatmıştı.

Ayabakan yarış hayatı boyunca sağlıklı olduğu dönemde bir tek Çelikkan'a geçilmiş ve sakatlandığı son koşusu dışında yarış kaybetmemiştir.

Çelikkan'ın bu koşudaki ganyanı 14.75.

Ünlü jokey Halis Karataş ilk kez bu kadar ağır eleştiriliyor ve yerden yere vuruluyor.Yarışçılık tarihimizin en ilginç koşularından biri atyarisibilgi.blogspot.com farkıyla sizler.

Çelikkan Ayabakanı Geçiyor
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk