Ana Sayfa » , , » Bir Şampiyon Doğuyor-Talip Han

Bir Şampiyon Doğuyor-Talip Han

talip han fotoyu önde geçerken

Arka arkaya kazandığı koşular ile bütün dikkatleri üzerine çeken Talip Han Celal Bayar adına düşünlenen koşuyu da kazanarak birincilik serisine devam etti.

Üst üste kazandığı 3 tane kupalı koşudan sonra ne kadar kaliteli bir safkan olduğunu gösteren Talip Han rahat tempolardaki bu birincilikleri ile şampiyon olma yolunda ilerliyor.

Sahiplerinin Gazi koşusunu tercih etmemeleri nedeniyle olası bir gazi birinciliğinden olan Talip Han'ın adını ilerleyen senelerde daha sık duyacağımızı düşünüyorum.

Jokeyi Selim Kaya ile çok iyi bir uyum yakalayan Talip Han özellikle son 400 metrede varlığını hissettirip yanına at yaklaştırmadan birincilikler elde ediyor.

Celal Bayar koşusunu kazanan Talip Han'ın bitiriş derecesi 2.29.98 olurken,ganyanı ise 1.30 verdi.

Bu önemli koşuyu Kopenhag ikinci,Cihanım üçüncü,Mitico ise dördüncü olarak tamamladılar.

2013 Celal Bayar koşusu Talip Han
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk