Ana Sayfa » , » 16 Ağustos 2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

16 Ağustos 2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

16 ağustos 2013 altılı tüyoları istanbul
16 Ağustos 2013 İstanbul yarış günü çok güzel mücadelelerin yaşanacağı koşulara sahne olacak.

Üst üste aldığı birinciliklerle büyük sükse yapan Talip Han'ın performansı merakla beklenirken diğer yandan Kurtel,Baba Mevlüt ikilisinin Uçanbey'e karşı nasıl bir performans sergileceğini de günün diğer bir merak edilen sorusu olacak.

16 Ağustos 2013 İstanbul Tahminleri

1.Ayak;

Son iki koşusunu kazanarak ne kadar formda olduğunu bütün yarışseverlere gösteren All İn One bu koşunun da favori.

Ancak 6 numaralı Kral Yolu ve 1 numaralı Asafhan ters bir yarış çıkarabilirler.Üst üste iki ikincilik elde eden 8 numaralı Riri koşusunun sürpriz ismi olabilir.

2.Ayak;

7 numaralı Burakefe Halis Karataş faktörü ile koşusunun favorisi olsa da 9 numaralı Kalaycı eküri avantajıyla koşuyu kazanabilir.

Bu koşu süprize açık bir yarış olacağından sırasıyla 3 numaralı İnegöllü,5 numaralı Sungur ve 10 numaralı Pesen de kuponlara yazılmalıdır.

3.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Celal Bayar Koşusunda şampiyon bir safkan olma yolunda hızla ilerleyen Talip Han uyumlu jokeyi Selim Kaya ile yine kazanacaktır.

Talip Han'ı yıkmak isteyenler 4 numaralı Matador Yaşar'ı yazabilirler.Önde bu sefer boş kalacak Kopenhang'da bombayı patlatabilir.

4.Ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan Plevne koşusunda birbirine yakın atların kıyasıya bir rekabetine sahne olacak.

Son koşusunu kazanırken büyük sükse yapan 7 numaralı Uçanbey son günlerin formda jokeyi Gökhan Kocakaya ile sizlere günün bankosu olarak önereceğim safkanı.Yanına at yazmak isteyenler 3 numaralı Kurtel ve 6 numaralı Baba Mevlüt'ü yazabilirler.

5.Ayak;

Güçlü görünen orjinleri ile 5 numaralı Surların Ateşi ve 6 numaralı Şer Ozanım bu ayak için yeterli olacaktır.At eklemek isteyenler 3 numaralı Poyraz Balam'ı işaretleyebilirler.

6.Ayak;

Son koşusunu kazanarak deyim yerindeyse atom bombasını patlatan Tatami bu koşuda da yazılmalıdır.

Bu atın yanına sırasıyla 2 numaralı Bona Dea,4 numaralı Sude Sultan ve 11 numaralı Savurlu'yu yazabilirler.Koşunun bombasını ilk koşusunda fazla sıkılmayan 7 numaralı Gölge yapabilir DİKKAT.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk