Ana Sayfa » , » 32.35 Lik Ganyanlı Tatami Depremi

32.35 Lik Ganyanlı Tatami Depremi

tatami
Mustafa Alver adına düzenlenen koşuyu kazanan Tatami deyim yerindeyse yarışseveleri yıktı geçti.

İstanbul yarışlarında görmeye alışkın olmadığımız bir ganyan olan 32.35 lik ganyanı ile türkiye'yi yatırdı.

Muhtemelen Tatami'yi kuponlarına yazan yarışseverler bu ayağı kapatmıştır diye düşünüyorum ya da Nurettin Şen'in bindiğini görüp yazmış olabilirler.

Ancak son yılların en büyük sürprizlerinden birini yapan Tatami bakalım gelecek koşularda ne yapacak.

Tatami'nin bu koşudaki bitiriş derecesi 2.09.97 oldu.Yarışın favorisi Cool Girl tam bir hayal kırıklığı yaratırken Tatami son virajı sonlarda dönüp koşuyu rahat bir şekilde kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Tatamiden Atom Bombası

Paylaş :

1 yorum:

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk