Ana Sayfa » , » 4 Ağustos 2013 At Yarışı Tahminleri

4 Ağustos 2013 At Yarışı Tahminleri

1. Ayak ;

Ağır kilosuna rağmen Ahmet Çelik'in tercihi ile 1 numaralı Sungur ve eküri avantajı ile 7 numaralı Taybars öncelikle öne çıkan isimler.Önde avans alması halinde mesafe uzun olmasına rağmen 4 numaralı Karahisar da kuponlarda olması gereken bir isim.5 numaralı Ateş Dikeni ve 6 numaralı Digor'da koşunun süpriz isimleri olabilir.Çok atmanızı önereceğim bir koşu.

2.Ayak;

Son koşusunu kazana My Number One Halis Karataş avantajı ile öne çıkan bir isim olsa da katıldığı bütün koşuları tabela yaparak bitiren ve birinciliğe hasret kalan Snowango en yakın rakibi olacak gibi gözüküyor.2 numaralı Binbir Umut ve 7 numaralı Babayiğit daha sonra değerlendirilecek isimler.

3.Ayak ;

Günün en önemli koşusu olan Çanakkale Zaferi koşusu büyük bir mücadeleye sahne olacak.Selim Kaya'nın bindiği 10 numaralı Saadın Zaferi,11 numaralı Tornacı ve 3 numaralı Derhadır ayrım yapılmadan yazılmalıdır.Daha sonra eküri avantajıyla 8 numaralı Kıbrıs ve Halis Karataş'lı 9 numaralı Kurtçabey de yazılabilir.

4.Ayak ;

En formda jokeylerimizden biri olan Gökhan Kocakaya'lı SECRED FIGHTER günün sizlere tek olarak önereceğim safkanı.Bu mesafe ve bu pistte bu rakiplerini rahat geçmesini bekliyorum.

5.Ayak;

4 numaralı Payback ve 1 numaralı Valhala isimli safkanlar arasında geçmesini beklediğim bir koşu.İki safkan kötü koşarsa devreye büyün atlar girebilir.

6.Ayak;

QUEEN AMIDALA isimli safkan bu grubu geçecektir günün diğer bir teki olarak öneriyorum.

4 AĞUSTOS İSTANBUL Altılı ganyan tahminleri
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk