Ana Sayfa » » Beşli-Dörtlü Ganyan Çıktı Mertlik Bozuldu

Beşli-Dörtlü Ganyan Çıktı Mertlik Bozuldu

altılı ganyan kuponu
Eski yarışseverler bilirler ki altılı ganyan oyunu dışında bir de üçlü ganyan oyunu vardı.Ancak daha çok gelir elde etmek için güzel bir planlama yapan jokey kulübü beşli ve dörtlü ganyan oyunlarını da aktif hale getirerek gelirlerini katladı.

Ancak benim ve birçok yarışseverin de dikkat ettiği gibi özellikle beşli ganyanın aktif hale gelmesinden sonra Altılı Ganyan'ın ilk ayağında büyük sürprizler yaşanmaya başladı.

Bunun sebebi komplo teorisini seven yarışseverlere göre insanları beşli oynamaya alıştırmak.Keyifli bir altılı ganyan izlemek isteyen yarışseverler ilk ayakta yatınca beşli ganyan oynuyorlar.

Beşli ganyan yatınca dörtlü ganyan oynuyorlar bu da ilk iki ayakta yaşanan sürprizlere yarışseverlerin şüpheyle yaklaşmasına sebep oluyor.

Bu da haliyle büyük meblağların ortaya çıkmasına sebep oluyor.Her ne kadar inanmak istemesek de paranın olduğu yerde herşey olabilir.

Zaten çoğu yarışsever bu durumun farkında olduğu için ilk ayağa çok fazla at yazıp yazmamak için yapabileceklerini yapıyorlar.

Özellikle arap atlarının koştuğu ilk ve ikinci ayaklara fazla at yazmanızı öneriyorum.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk