Ana Sayfa » , » 2 Ağustos İstanbul At Yarışı Tahminleri

2 Ağustos İstanbul At Yarışı Tahminleri

1. Ayak ;

1 numaralı Beyaz Bulut,7 numaralı Senator Amidila ve 3 numaralı Dymaxion bu ayak için yeterli olacaktır.8 numaralı Torrent koşunun sürprizini yapabilir.

2.Ayak ;

1 numaralı Cool Girl bu grubu geçecek bir safkan olarak ön plana çıkıyor.Tek olarak sizlere önereceğim bir safkan.Yanına at yazmak isteyenler Halis Karataş avantajı ile 8 numaralı Subira ve 4 numaralı Mara Despina'yı yazabilirler.7 numaralı Sars ise pimi çekilmiş bomba gibi ne zaman patlayacağı belli olmaz aman DİKKAT

3.Ayak ;

"Gülerce Ekürisi"nin iki safkanı Kurtel ve Darfur ağır basan safkanlar ve büyük ihtimal koşuyu kazanacaklardır.

Ancak sürpriz arayanlar geçmişinin mumla aratan 1 numaralı Cangıl ve önde boş kalırsa beyaz bayrak ayna yapabilecek kadar kaliteli Hisarbey'i değerlendirebilirler.

4.Ayak ;

1 numaralu Tumbulzele bu aralar inanılmaz formda son 7 yarışının 6 sını kazanmayı başaran safkan oldukça şanslı görünüyor.

En büyük rakipleri son ikicliği ile dikkat çeken 5 numaralı Mamute ve koştuğu koşularda tabeladan düşmeyen istikrarlı safkan 4 numaralı Fatoşcan olacaktır.6 numaralı Umudun Rengi galoplarında iyi dereceler yaptı bombayı patlatabilir.

5.Ayak ;

Bir türlü kazanmayı başaramayan Başkan Nexia'nın artık kazanma zamanının geldiğini düşünüyorum.Dişine göre rakipleri ve mesafe avantajı ile günün en banko atı olarak sizlere tek öneriyorum.

6. Ayak ;

Günün en kalabalık koşusuna çok at yazmakta ve süprizi bu ayakta aramakta fayda var.Sırasıyla 1 numaralı Altın Adım,21 numaralı Usagara,11 numaralı Rıdvanşah,8 numaralı Yandımayşe,13 numaralı Trabzon,4 numaralı Mirhaber ve 10 numaralı Koçero bu ayak için sizlere önereceğim safkanlar.

Bol Şans

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk