Ana Sayfa » , » 14 Ağustos 2013 Elazığ Tahminleri (Devreden)

14 Ağustos 2013 Elazığ Tahminleri (Devreden)

14 ağustos altıla ganyan elazığ tüyoları
Büyük sürprizlerin yaşandığı ve devreden Elazığ altılısı,devir ikramiyesi ile birlikte 14 Ağustos 2013 tarihinde koşulacak koşularla dağıtılacak.

Devreden ikramiye ile birlikte dağıtılacak miktarın 4 milyon TL yi bulması bekleniyor.

Durumda böyle olunca yarışseverlerin Elazığ'da koşulacak koşulara büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

14 Ağustos 2013 Elazığ Tahminleri

1.Ayak;

Devreden Elazığ altılısından sonraki ilk programda altılı ganyanın ilk ayağı birbirine yakın vasat atların mücadelesine sahne olacak.Bu nedenle her türlü sonuç çıkabilecek bir koşu.

Sırasıyla 1 numaralı Impossible Hard,4 numaralı Maysa,5 numaralı Fast Cacao,8 numaralı Unstoppable yazılmalıdır.Koşunun bombasını ne zaman nasıl koşacağını anlayamadığım 3 numaralı Funky Boy yapabilir DİKKAT

2.Ayak;

Altılı ganyanın ikinci ayağında öncelik 10 numaralı Şubathan ve eküri avantajı ile 11 numaralı Rikkat olacaktır.

Bu atlar eksik koşarsa son koşusunu ölçü almadığım idmanların formda gözüken 3 numaralı Sorguntay ve 6 numaralı Eyüp Baba devreye girebilirler.Koşunun sürprizini 1 numaralı Arapkır , bombasını ise son koşusunda yarış içinde sıkıntı yaşayan 12 numaralı Gökhanınoğlu yapabilir DİKKAT

3.Ayak;

3 yaşlı dişi ingiliz atlarının katıldığı maiden koşu 2 numaralı Balerina ve 8 numaralı Queen Alya arasındaki mücadelenin birinciyi belirleyeceği bir koşu olarak gözüküyor.1 numaralı Anael sürpriz yapabilir değerlendirebilirsiniz.

4.Ayak;

Son iki koşusunun kazanan Akanoğlu bu aralar tırnağının ucunda ve yine kazanacaktır.Sizlere günün en sağlam atı olarak Akanoğlu'nu öneriyorum.

5.Ayak;

11 numaralı Cadaloz son üçüncülüğünden sonra idmanlarına hız verdi ve derecelerini oldukça geliştirdi.

Bu nedenle öncelikle Cadaloz'da.Ancak kötü veya eksik koşarsa devreye 2 numaralı Uçan Şahin,7 numaralı Efehaçım ve 9 numaralı Orman girebilirler.Koşunun bombasını 10 numaralı Tefeci yapabilir.

6.Ayak;

Günün en karışık koşusu olduğunu düşünüyorum.İmkanı olanların kapatmasını ,kapatma şansı olmayanların ise bu koşuya çok at yazmaları mantıklı olacaktır.

Benim tercihlerim sırasıyla 1 numaralı Akınbaba,2 numaralı Columbus,17 numaralı Oziris,14 numaralı Salihcan,3 numaralı The Sun King,4 numaralı Çelik Sultan,12 numaralı Lion Rock.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk