Ana Sayfa » , » 18 Ağustos 2013 Pazar İstanbul At Yarışı Tahminleri

18 Ağustos 2013 Pazar İstanbul At Yarışı Tahminleri

altılı tüyosu istanbul 18 ağustos

18 ağustos pazar günü İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulacak altılı programında Thor ve Village Wind bize göre büyük şansa sahip atlar olarak ön plana çıkmaktadır.

Bunun yanında altılının ilk ayağı,ikinci ayağı ve beşinci ayağı süpriz çıkmaya müsait koşulardır bu nedenle çok at yazmakta fayda var.

18 Ağustos Pazar Altılı Ganyan Tahminleri

1.Ayak;

3 yaşlı arapların katılacağı maiden koşuda öncelik Ahmet Çelik faktörü ile 2 numaralı Erfelek'de.

Daha sonra değerlendirelecek safkanlar sırasıyla 7 numaralı Adaletkaya,4 numaralı Mercanlı ve ilk koşusunda yakın beşincilik elde eden 12 numaralı Zirenkaya yazılabilir.

2.Ayak;

Günün en karışık koşlarından biri olan Altılı ganyanın ikinci ayağına çok at yazmakta fayda var.

Son birinciliği ile dikkat çeken ve idamnlarında da formda gözüken 2 numaralı Yenisei,iki koşu arka arkaya kazandıktan sonra koştuğu koşuda beşincilik elde ederek hayal kırıklığı yaratan ancak idmanlarında iyi dereceler yapan 4 numaralı Secred Fighter,formda jokeyi Halis Karataş ile MYTHOGENIC,son iki yarışında tabela yapan 11 numaralı From the Sea kazanma şansı olan safkanlar.

3.Ayak;

Yarış programının en önemli koşularından biri olan Fatih Sultan Mehmet Koşusu nda 11 numaralı Village Wind bu koşuyu jokeyi Özcan Yıldırım ile kazanacaktır günün en güvenilir atı olarak sizlere öneriyorum.

4.Ayak;

Sert gruplarda koştuğu koşularda tabela yapan 3 numaralı Thor bu grubu rahat geçecektir günün diğer bir bankosu olarak sizlere öneriyorum.

5.Ayak;

1 numaralı Veli Can Kızı ve 2 numaralı Tahire arasındaki mücadele büyük ihtimal birinciyi belirleyecektir.

Bu iki safkan kötü koşarsa son ikinciliği ile dikkat çeken 7 numaralı Su Mavisi ve idmanlarını yarışa yansıtabilirse 4 numaralı Asi Nehir devreye girebilirler.

6.Ayak;

Birbirine yakın arap atlarının katıldığı koşuda sırasıyla son iki yarışından birincilikle ayrılan 8 numaralı Buz Denizi,4 numaralı Süper Baba,9 numaralı Affan ve 1 numaralı Karadeniz ayırım yapılmadan yazılmalıdır.

Koşunun bombasını idmanların adeta uçan yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan 12 numaralı Torunhan yapabilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk