Ana Sayfa » , » 15 Ağustos Ankara Altılı Ganyan Tahminleri

15 Ağustos Ankara Altılı Ganyan Tahminleri

15 ağustos ankara yarış tüyoları
1.Ayak;

5 numaralı Karsavul Ateşi kazanmasını bekledikçe kötü koşarak yarışseverleri büyük hayal kırıklığı yaşatmaktadır.

Ancak bu koşuda o beklenen patlamayı yapıp koşuyu kazanabilir.bu at kötü koşarsa 3 numaralı Huysuz ve 1 numaralı Dağıvar devreye girebilirler.

Koşunun sürprizini son koşusunda yakın ara bir ikincilik elde eden 6 numaralı Kökağa,koşunun bombasını ise sürekli boş koşan 12 numaralı Mertyusuf yapabilir.

2.Ayak;

Sürekli olarak tabela yapan Murathan sonunda dişine göre bir grup buldu;bu koşuyu kazanmasını beklediğim Murathan'ı sizlere tek olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler 6 numaralı Pasifika'yı değerlendirebilirler.

3.Ayak;

4 numaralı Rubicon ve 5 numaralı Suçatılı mücadelesinin koşunun birincisini belirlemesi normal sonuç olacaktır.

Fazla at yazmak isteyenlere önerim idmanlarındaki formunu yarışa yansıtması halinde süpriz yapabilecek ağır kilolu Babbosh yapabilir.

4.Ayak;

1 numaralı Kazım Baba,2 numaralı Zazaoğlu ve 6 numaralı Out of Passed arasında büyük bir mücadele yaşanacak.Ben bu yarışın bu 3 at dışına çıkacağını zannetmiyorum.

5.Ayak;

15 dişi ingiliz atının katıldığı maiden koşu günün sonucu en zor tahmin edilecek koşularından biri olarak gözüküyor.

Bu nedenle sırasıyla form düşüklüğü yaşayıp geri çekilen ve sorunları giderilen 7 numaralı Gamzehanım,13 numaralı Pırenses Bera,15 numaralı Sevimli Hanım,14 numaralı Sabıka Kızı,11 numaralı Mektepli ve 10 numaralı Kozangülü'nü ayrım yapmadan yazın

6.Ayak;

Birbirine denk safkanların mücadelesinde öncelik üst üste iki başarılı koşu koşan ancak ikincilik ile yetinen 5 numaralı Tuş Kilidi'nde.

Eğer Tuş kilidi kötü koşarsa 6 numaralı Preveze,1 numaralı İlksen,16 numaralı Kubatoğlu,3 numaralı Kaçın geliyor koşuyu kazanacak güç ve kalitede safkanlar.

8 numaralı Adıyaman ve 11 numaralı Seymen Ağa daha sonra değerlendirilecek safkanlar.

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk