Ana Sayfa » , » 14 Ağustos 2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

14 Ağustos 2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

14 ağustos 2013 at yarışı tüyoları
1.Ayak;

İstanbul yarış programının ilk ayağı Romance koşusuna sahne olacak.Öncelikle 2 numaralı Festük ve 4 numaralı Onyıl'ı yazmak mantıklı olacaktır.Bu atlar eksik koşarsa 9 numaralı Last Story ve 1 numaralı Doctor büyük şansa sahip olacaklardır.

2.Ayak;

2 yaşlı 13 ingiliz atının katılacağı maiden koşu da öncelikle güçlü bir orjine sahip olan 1 numaralı Balabanlı ve Halis Karataş avantajı ile Heiwa İwa isimli safkanlar yazılmalıdır.Daha sonra 5 numaralı Mazaca,9 numaralı Appel Candy ve 11 numaralı Mereto değerlendirilebilir.

3.Ayak;

Altılı ganyanın üçüncü ayağında bu grubun çok üstünde kalitesiyle ve geçmişteki başarıları ile Bayhan jokeyi Selim Kaya ile kazanacaktır.Günün en sağlam atı olarak sizlere öneriyorum.

4.Ayak;

6 atın katıldığı koşuda bir türlü gereken patlamayı yapamayan Selimol bu grubu bu sefer geçmeyi başaracaktır.Günün diğer bir teki olarak sizlere öneriyorum.

5.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı koşu günün en tehlikeli ve sürprize açık koşusu olarak ön plana çıkıyor.Sırasıyla 1 numaralı Buzkaya,4 numaralı Demir Reis,11 numaralı Mecnun Han,12 numaralı Temizim ve 6 numaralı Akan Nehir bu ayak için yeterli olacaktır.

6.Ayak;

Altılı ganyanın son ayağında birbirine yakın atların güzel mücadelesine sahne olacak.Şükrü Yurteri adına düzenlenen koşuda öncelik son iki koşusu ile kendine gelen 13 numaralı Subira ve 9 numaralı Satisfaction'da.Bu atlar eksik koşarsa 11 numaralı Doku ve 1 numaralı Mavi Kumsal devreye girebilir.4 numaralı Kutbey koşunun sürpriz ismi olabilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk