15 kasım bursa at yarışı tahminleri


birinci ayak;

Ağır kilosuna rağmen 1 numaralı GurbetKaya,eküri avantajı ile 2 numaralı Soku,3 numaralı Ahlatlı ve 8 numaralı ezra isimli safkanları ayırmadan kuponlara yazın.

ikinci ayak;

Son iki koşusunu Bursa'da 1400 metre kum pistte zorlanmasına rağmen kazanan 7 numaralı MOONSHINE CORAL etkili binicisi ile bir birincilik daha alabilir.

Ancak 200 metre kısalan mesafe bu safkanın performansını etkileyebilir.

8 numaralı STARLESS sevdiği pist ve mesafede birinciliği zorlayabilir.Bu safkanın Moonshine coral'ın arkasında yarım boyla ikinci olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

Bu iki safkan eksi koşarsa 2 numaralı Speed Freak ve 4 numaralı Flaying Arion devreye girip sürpriz yapabilirler.

üçüncü ayak;

Son koşusunu dördüncü bitirmesine rağmen çok yakın aralarla birinciliği kaçıran 3 numaralı Pamuk Abla sert ve kendisini tanıyan jokeyi ile favorim.

6 numaralı Güler Ana dişine göre grupta yine söz sahibi olacaktır.

Son koşusunu ölçü almadığım 1 numaralı Nurluca ve son üç koşusunu tabelada bitiren 5 numaralı Atlı Dereli daha sonraki ihtimaller.

dördüncü ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede idmanlarında iyi görünen ve kantarmasını tanıyan jokeyi Özcan Yıldırım ile 2 numaralı Çiftçi Kızı bu rakiplerini geçip maiden dan çıkacaktır.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Son koşusunu kazanarak uzun süredir hasret kaldığı birinciliği ulaşan 6 numaralı Midas Touch devam eden formu ile favorim.

5 numaralı Çiftçi Beyi bu tarz gruplarda her zaman etkili olabilecek kalitede isim ihmal edilmemelidir.

1 numaralı Closed Related ve 3 numaralı Arbond rakipleri eksik koşarsa devreye girerler.

altıncı ayak;

Son ikinciliği ile formunu yeniden kazandığını gösteren 5 numaralı Kartepeli ve bilinen kalitesiyle 4 numaralı Kum Baba eşit şans verdiğim isimler.

6 numaralı Last Dragon bu safkanların hatasını kollayacaktır.

11 numaralı Fire of Karşıyaka ve hafif kiloları ile 15 numaralı Princess Sürayya,16 numaralı Exlusive sürpriz yapabilecek isimler.

15 kasım bursa altılı kuponum;

1.ayak; 1,2,3,8
2.ayak; 7,8,2,4
3.ayak; 3,6,1,5
4.ayak; 2
5.ayak; 6,5,1,3
6.ayak; 5,4,6,11,15,16
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk