16 kasım Adana altılı ganyan tahminleri


1.Ayak: Altılı Ganyanın ilk ayağında sizlere başta önereceğim safkan, aynı zamanda günün alternatif teklerinden biri olabileceğini düşündüğüm LION KING… İstanbul’da gayet tatminkar yarışlar koşup Adana’ya gelen bu tay, burada yapmış olduğu 1000 metrelik galobunda harika bir görüntü sergiledi. Yine sabah çalışmalarında son derece iyi durumda olduğunu gördüğüm MARANTZ ise bu tayın bu koşudaki bana göre en yakın rakibi. PRESIDENT HERO, KURTKAN ve KING JENYA daha sonra geniş kuponlarda düşünülmesi gereken isimler.

2.Ayak: Grubun en formda safkanlarından biri olarak gördüğüm SAĞNAKHAN ve çim pistte koştuğu yarışlarda başarılı olamayıp bana göre kum pistte çok farklı koşacak olan ASİRUH birincilikte eşit şans tanıdığım safkanlar. Yakaladığı güzel form sayesinde üst üste kazanan ŞAHSERİM ve bu haftaki hazırlıklarında göz dolduran TEKELİHAN bu iki safkanın kötü koşmaları halinde devreye girebilecek ilk isimler.

3.Ayak: Bu yarış öncesi Adana’da yapmış olduğu hazırlıklarda gayet iyi durumda olduğunu gösteren DREAMS OF MY LOVE koşuda ilk şans verdiğim isim. Ağır sıkletine rağmen koşuya ağırlığını koymasını beklediğim ZEYTUNLU ve İzmir ve Bursa’nın ardından geldiği Adana’da birincilikle tanışan PRINCESS SEAHERO bu safkanın en yakın rakipleridir. YENİ GELİN geniş kuponlarda sürprizde düşünülebilir.

4.Ayak: Rakiplerine oranla daha ağır bir kilo taşıyacak olmasına rağmen kalite isim UNICORNUS’un bu gruba üstünlük sağlamasını bekliyorum. Günün alternatif teklerinden biri olarak düşünülebilecek bu safkanın en yakın rakibi son haftalarda formunda gözle görülür gelişmeler olan IMPASSIONED olabilir.

5.Ayak: Kum pistte çok farklı işler yapabilen PRESENT PERFECT kazandığı yarıştaki koruduğu formu ile bana göre bugün de kazanmaya bir hayli yakın… Günün bir diğer alternatif bankosu olabilecek bu safkanın rakipleri; USAIN, ALAZ, MULAN, MURATOĞLU, TINKERBELL, WHOS NEXT ve MÜŞFİK HOCA… Bu ayağa ya PRESENT PERFECT’i tek yazmak, ya da yukarıda saydığım safkanların tamamını kuponlara eklemek lazım.

6.Ayak: Günün son ayağı biraz tehlikeli…Bu ayağa çok dikkat edin… Ben sizlere bu ayakta sırasıyla; KARELİN, ASİL GELİN, ASLIYAR, EFEKAN, MERTYUSUF, BİLGEALP ve SİHİRBAZ’ı önermek istiyorum ama bu ayağa ne kadar çok at yazarsanız bence o kadar iyi olur…
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk