13 kasım istanbul at yarışı yorumları

13 kasım 2013 istanbul yarışları
birinci ayak;

Son koşusunu fotoda kazanmayı başaran 1 numaralı Mara Despina uzun süredir kazanamama sorununu da bitirmiş oldu.

Halis Karataş faktörü ile favorim.

5 numaralı La Santa Muerte ve 2 numaralı Calliape bu tarz gruplarda her zaman etkili olabilirler ihmale gelmezler.

11 numaralı VICTORIAS SILENCE idmanlarında çok iyi durumda gözüktü koşunun sürprizini yapabilir yazın yazın yazın

ikinci ayak;

Son koşusunda starttan 7-8 boy geç çıkan buna rağmen fotoyu önde geçen 5 numaralı Ozican ağırlaşan kilosuna rağmen favorim.

Eğer starttan geç çıkmazsa "eküri"si ile birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

10 numaralı Kobra Sel çok başarılı bir dönem geçiriyor daha önce bu koşudaki rakiplerinin birçoğunu geride bırakmıştı yine etkili olacaktır.

Kobra Sel'in arkasında ikinci bitirdiği koşuda iyi sinyaller veren 9 numaralı Mirhaber ve 4 numaralı Tumbul Samurum daha sonraki ihtimaller.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış performansları ve tecrübeleri rakiplerine göre yüksek olan 10 nuamralı Nurayası ve 8 numaralı Meydan eşit şans tanıdığım isimler.

12 numaralı Win Kız Win bu koşu ile beklenen patlamayı yaratabilir aman dikkat.

Eküri avantajıyla yarış hayatının ilk koşusuna çıkan 2 numaralı Can Zehra ve 3 numaralı Coşkunkız kuponlarda olması gereken isimler.

dördüncü ayak;

Çok çok uzun zamandır grup koşulara katılan ve türkiye'nin günümüzdeki en iyi ingiliz atları ile mücadele eden 2012 erkek tay deneme koşusu galibi 2 numaralı FAST STARS LINE bu grubu rahat geçecektir.

Gücünün altında rakiplerle mücadele edecek safkan Türkiye'nin bankosu olacak gibi gözüküyor

Bu nedenle de bu safkan yıkılırsa altılı ganyan para yapacaktır.

Yıkmak isteyenlere son yarışında kantarmasını ısıran ve avantaj kaybeden 8 numaralı Yenisei'yi değerlendirsinler.

beşinci ayak;

Son koşusunda sert gruptan etkilenen ve yedinci olan 1 numaralı Gökmener uygunlaşan rakiplerinin yanında iyi bir performans gösterecektir.

3 numaralı Şahenşah ve 5 numaralı Kızgınlav bu tarz gruplarda istikrarlı sonuçlar alıyorlar değerlendirmek gerekiyor.

koşunun sürprizini 11 numaralı Morışık'tan bekliyorum.

altıncı ayak;

2 numaralı KOYRAMERT isimli safkandan uzun zamandır bir patlama bekliyordum.Kısmetin bu güne olduğunu düşünüyorum ve tek olarak yazmanızı öneriyorum.

13 kasım istanbul tahminim;

1.ayak; 1,5,2,11
2.ayak; 5,10,9,4
3.ayak; 10,8,11,2,3
4.ayak; 2,8
5.ayak; 1,3,5,11
6.ayak; 2

kupon bedeli ; 32 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk