Adana at yarışı tahminleri 12 kasım salı

12.11.2013 salı adana yarışları
1.ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede Ankara'da koştuğu son koşuda yarım boyla ikincilikte kalan ancak performansı ile kazanmış kadar iyi gözüken 8 numaralı Mine Hanım yüksek şans verdiğim safkan.

Son koşusunda yarıştan erken kopan ve deyim yerindeyse terlemeden koşuyu bitiren 4 numaralı Helin Fırtınası yarış içinde sorunlar yaşamıştı.

Bir süre geri çekilen ve sorunları giderilen Helin Fırtınası'ndan çok etkili bir performans bekliyorum.

10 numaralı Şen Mürvet Ahmet Çelik faktörü ile bu iki safkanın eksiklerini değerlendirebilir.

2.ayak;

Ankara'da start aldığı son koşuda favori olmasına rağmen çok kötü koşan ve beşinci olan 3 numaralı Sabır Oğlum dişine göre grupta son koşusunu unutturacaktır.

Çok yüsek beklentileri bir türlü karşılayamayan sadece zaman zaman ters koşular çıkaran 9 numaralı Paradise River ihmale gelmez.

Son ikinciliğini çok beğendiğim 6 numaralı Icy Kiss ve 12 numaralı Rhaya daha sonraki ihtimaller.

3.ayak;

Günün en önemli koşusu olan Taşköprü koşusu birbirine yakın safkanların mühtiş mücadelesine sahne olacak gibi gözüküyor.

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı koşusunu Kara Çocuk'un arkasında ikinci bitiren ve Hammurabi gibi bir ismi uzak farkla geride bırakan 2 numaralı Kafkaslı ve kalitesi herkesçe malum 5 numaralı Akdeniz Ateşi favorilerim

Önde istediği tempoyu kurduğu zaman neler yapabileceğini son koşusu ile gösteren yarışı fotoda kaybeden 3 numaralı Always Marju ve Seymenler koşusunun üçüncüsü 13 numaralı Grand Expectation daha sonraki ihtimaller.

4.ayak;

Son koşusunu Ankara hipordomunda kazanırken çok beğendiğim 5 numaralı CRITICAL SCORE bu grubu geçecektir.Günün bankosu olarak öneriyorum.

5.ayak;

Dişi arap atlarının katılacağı maiden mücadelede son dört koşusunda 2 ikincilik iki de üçüncülük elde eden 10 numaralı Sabıkakızı favorim.

4 numaralı Cebenur,8 numaralı Küçük Fidan,5 numaralı Daldagül ve 2 numaralı Artvinli etkili performanslar beklediğim isimler.

6.ayak;

4 numaralı DEUX EX MACHINE ve 6 numaralı HAZARHAN arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

altılı kuponum;

1.ayak; 8,4,10
2.ayak; 3,9,6,12
3.ayak; 2,5,3,13
4.ayak; 5
5.ayak; 10,4,8,5,2
6.ayak; 4,6

kupon bedeli ; 24 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk