Adana at yarışı tahminleri 17 kasım 2013


birinci ayak;

2100 ve 2000 kum pistte olmak üzere son iki koşusunu kazanan 7 numaralı Doctor Socrates ve bu safkanın arkasında son koşusunu ikinci bitiren 6 numaralı Kartacalı eşit şans verdiğim isimler.

Bu iki safkanın eksik koşması halinde Ahmet Çelik ile yarışa katılacak sprinter safkan 5 numaralı My Pegasus devreye girebilir.

Bu üç safkanın bu ayak için yeterli olacağını düşünüyorum.

ikinci ayak;

Bir dönem oldukça sık koşturulan ve başarısız neticeler alan 2 numaralı İlkayım son kazandığı koşudan sonra yaklaşık 2 haftalık bir dinlenme sürecine girdi.

Bu safkanın bu arada dinlendiğini ve düzenli idmanları ile formunu koruduğunu düşünüyorum dolayısıyla etkili bir performans bekliyorum.

Arka arkaya tabela yaptığı koşularla dikkat çeken 8 numaralı Sedefkar ve son koşusunu ölçü almadığım 9 numaralı Özümülkü etkili koşacaklardır.

11 numaralı Şambeyatlı'dan ters bir koşu bekliyorum ihmal etmeyin gelirse büyük sürpriz olur.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 5 numaralı Oğlum Buğra ve 8 numaralı Cincorta isimli safkanlara yüksek şans tanıyorum.

Eküri avantajı ile 2 numaralı Ihlara Beyi ve yarış tecrübesi yüksek 3 numaralı Katı Kazan bu safkanların eksik koşması halinde fotolayabilirler.

dördüncü ayak;

Günün önemli koşularından biri olan İbrahim Özekici koşusunda inanılması güç bir şekilde son 6 koşusunu ikinci bitiren 1 numaralı Lion Rock ve son koşusunda sert gruptan etkilenen 2 numaralı Chantalle Rua öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

5 numaralı Pasifika ve 6 numaralı Royal Tozan zaman zaman ters performanslar sergileyen isimler yine yarışseverleri yakabilirler aman dikkat.

beşinci ayak;

Çok şeyler beklenen yarış hayatına iki birincilikle başlayınca umutları arttıran ancak daha sonra sert gruplarda kötü neticeler alan 6 numaralı Laser Girl uygun grupta birinciliğe uzanacaktır diye düşünüyorum.

Günün bankosu olarak değerlendirilebilir.

altıncı ayak;

3 numaralı Mansoor,4 numaralı Fakı Bey ve 5 numaralı Osman Baba arasında geçmesi muhtemel koşuda fazla at yazmanın mantıklı olmayacağını düşünüyorum.

Gerek kaliteleri gerekse de form durumları ile bu üç safkan rakiplerinin bir hayli önünde,yarışı kazananda büyük ihtimal bu üçlüden biri olacaktır.

17 kasım adana kuponum;

1.ayak; 7,6,5
2.ayak; 2,8,9,11
3.ayak; 5,8,2,3
4.ayak; 1,2,5,6
5.ayak; 6
6.ayak; 3,4,5

kupon bedeli ; 28.80 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk