Şanlıurfa at yarışı yorumları 11 kasım 2013


birinci ayak;

3 numaralı Small Halo ve 4 numaralı Ceyhan Beyi eşit şans verdiğim isimler.

8 numaralı Yesss son üçüncülüğü ile dikkat çekti hata kollayacaklardır.

1 numaralı Ekslaransların Kızı daha sonraki ihtimal.

ikinci ayak;

1400 kum pistteki son koşusundan ikincilik ile ayrılan 1 numaralı Suruçkan ve son koşusunu kazanan 6 numaralı Orman form durumları ile dikkat çekiyorlar.

4 numaralı Dilşadoğlu ve 13 numaralı Recep Ağa hata affetmezler.

2 numaralı Yahya Reis koşunun sürpriz ismi olabilir DİKKAT.

üçüncü ayak;

2000 metre kum pistteki yarışını uzak farkla ikinci bitiren 1 numaralı Rojbaş zayıf grupta birinciliğe ulaşacaktır kanaatindeyim.

dördüncü ayak;

Bursa'da start aldığı son koşuda ekürisine fedai koşan 1 numaralı Ferzan yarışı kötü dereceyle bitirse de ekürisinin ikinci almasına yardımcı olmuştu.

Uygun grupta şanslı olacaktır.

Biri Elazığ'da biri de Diyarbakır'da olmak üzere iki ikincilik elde eden 4 numaralı Hafsa sevdiği mesafede yine iyi koşacaktır.

Son koşusunda 63 kilodan etkilenen ve sekizinci olan 3 numaralı Nazligül hafifleyen kilosuyla söz sahibi olabilir.

2 numaralı İnsafın Kızı rakipleri eksik koşarsa fotolayabilir dikkat.

beşinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede grubun yarış tecrübesi en yüksek safkanlarından biri olan 10 numaralı Mavi Fırtına favorim.

Koştuğu dört koşudan üç tabela çıkaran ve son koşusunu ikinci bitiren 7 numaralı Garden of Heaven bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

Eküri avantajı ile 5 numaralı Mag Star ve 6 numaralı SanaDeğer ihmale gelmezler

altıncı ayak;

Son koşusunda favori olmasına rağmen dokuzuncu olarak hayal kırıklığı yaratan 9 numaralı Doğancık ve kilo avantajı ile 11 numaralı Anadolu Rüzgarı eşit şans tanıdığım isimler.

5 numaralı Yunus Su,10 numaralı Acar Kırnıç ve 7 numaralı Sualp daha sonraki isimler.

11 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 3,4,8,1
2.ayak; 1,6,4,13,2
3.ayak; 1
4.ayak; 1,4,3,2
5.ayak; 10,7,5,6
6.ayak; 9,11,5,10,7

kupon bedeli ; 48 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk