1 ocak 2014 bursa at yarışı tahminleri


birinci ayak;

Yeni yılın ilk altılı ganyanın birinci ayağında 6 tane birbirine denk ve ne zaman nasıl koşacakları belli olmayan 6 ingiliz safkanı olduğundan bu ayağı kapatmayı tercih ediyorum.

Tahminim HEPSİ....

ikinci ayak;

4 yaşlı vasat arap atlarının katılacağı maiden mücadelede eküri avantajı ve form durumu ile bir adım önde olan 6 numaralı Atlıdereli favorim.

Yarış hayatının ilk koşusunda altıncılıkla ayrılan 8 numaralı Özlemcan ve formunu geliştiren 5 numaralı Cezve favorinin en sert rakipleri olacaklar.

Son koşusu tatminkar olan 3 numaralı Toydemir Batur koşunun sürpriz ismi olabilir DİKKAT...

üçüncü ayak;

Eküri avantajıları ile 2 numaralı Çıldıroğlu ve 8 numaralı Doktorkaya arasında geçmesini beklediğim bir koşu bu nedenle de bu ayak için bu safkanlar yeterli olacaktır.

dördüncü ayak;

Çok daha zor gruplarda daha güçlü rakiplerle mücadeler gösteren 2 numaralı Almaata'nın uygun grupta rakiplerini geride bırakacağını düşünüyorum ve günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Altılı ganyanın beşinci ayağında yine birbirine denk safkanların mücadelesine sahne olacak.Bu ayağı da kapatıp sürpriz beklemek mantıklı olacaktır.

Tahmin HEPSİ...

altıncı ayak;

Son iki koşusunu çok beğendiğim 9 numaralı Kutluhanım ve eküri avantajıyla 7 numaralı Gayeatlı arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesi normal sonuç olacaktır.

Günün kuponu;

1.ayak; H
2.ayak; 6,8,5,3
3.ayak; 2,8
4.ayak; 2
5.ayak; H
6.ayak; 9,7

kupon bedeli ; 28,80 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk