31 aralık 2013 salı adana at yarışı tahminleri

adana yarış günü 31 aralık 2013
2013 yılının son yarış programı olan Adana'da altılı ganyan dahilindeki koşulara 90 safkan katılıyor.Bir hayli yüksek bu rakamdan dolayı yarışların tahmini ve tutturma şansı oldukça zor gözüküyor.

Altılı ganyan saat 18:00 da başlayacak...

birinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede ilk yarışında fazla sıkılmadan bir sekincilik elde eden 4 numaralı Çöl Ceylanı artan yarış kondüsyonu ve tecrübesi ile bu yarışa ağırlığını koyacaktır.

Zor altılı programında uygun ve vasat rakiplerinin yanında bu safkanı banko olarak öneriyorum.

ikinci ayak;

Senenin en başarılı safkanlarından olan 1 numaralı Best Wango her ne kadar yarış kazanma konusunda çok başarılı olmasa da uygun grupta ve jokey avantajı ile favorim.

Son ikinciliği ile dikkat çeken 2 numaralı Miss Williston ve formda bir dönem geçiren 3 numaralı Aten favorinin en ciddi rakipleri olacaktır.

Uzun bir süredir büyük bir patlama yapmasını beklediğim 6 numaralı Royal Tozan ve 15 numaralı Molniya koşunun sürpriz isimleri olabilirler ihmal etmeyin...

üçüncü ayak;

2 yaşlı ingiliz taylarının katılacağı Şartlı mücadelede son çim yarışında hayal kırıklığı yaratan 3 numaralı Rocks sevdiği pist-mesafede eküri avantajı ile favorim.

7 numaralı Sunny Child kariyerinde çok başarılı bir safkan olacak izlenimini veriyor sakın ihmal etmeyin.

9 numaralı Jamila ve son koşusunu kazanıp yarışseverleri yatıran 14 numaralı Princess Marbling koşunun diğer şanslı isimleri

dördüncü ayak;

günün en önemli mücadelesi olarak görünen Kozan koşusunda sırasıyla 2 numaralı Hınzır,1 numaralı New Partner,8 numaralı Salford,13 numaralı Bursibur,12 numaralı Cyrpto isimli safkanları kuponlara eklemekte fayda var.

beşinci ayak;

uzun süredir birincilik hasreti olan 2 numaralı PANGO ve sonlarda etkili gelecek 3 numaralı TURKISH ATTACK arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

altıncı ayak;

arka arkaya başarılı yarışlar çıkaran 2 numaralı Pastacı,etkili sprinti ile son yarışlarında harikalar yaratan 16 numaralı Ahusenkız ve 1 numaralı Büyükbaş arasındaki mücadele yüksek oranda birinciyi belirler.

günün kuponu;

1.ayak; 4
2.ayak; 1,2,3,6,15
3.ayak; 3,7,9,14
4.ayak; 2,1,8,13,12
5.ayak; 2,3
6.ayak; 2,16,1

kupon bedeli ; 30 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk