Adana at yarışı yorumları 4 ocak 2014

adana yarış programı
1.Ayak: Pist ve mesafe ayrımı yapmayan ancak bir türlü de kazanamayan, grubun en istikrarlı ismi KARIK BEY, bu kez kazanarak maidene veda edecektir.

Koştuğu her yarış sonrası aşama kaydeden YILDIZ ECE ve bu kez uygun rakipler yanında şansı hayli fazla olan SU BERAK daha sonra kuponlara ilave edilebilirler.

2.Ayak: Bir süredir koşmamış olmasına rağmen sürekli idmanda olan BLUE FIRE, şartları dolduğu için istirahat ettirilmişti. Yeni yılla birlikte şartları açılan safkan bilinen güç ve kalitesiyle mesafesinde rakiplerine üstünlük sağlamasını beklediğim isim olup, favorimdir.

Yeni ilgililerinde yaklaşık 4 ay aradan sonra etkili bir performans sergileyen EXECUTE ve gece karanlıkta idmanlarını sürdüren SYMPHONIC RHYTHTM en yakın rakipleridir. MURATOĞLU ve EMPIRE CITY geniş kuponlara ilave edilebilirler.

3.Ayak: Ankara'dan sonra Adana'da da etkili performansı ile başarılı yarışlar çıkaran FIRE MAMBO'nun uygun rakipler yanında kazanmasını bekliyor, biraz risk alarak banko yazalım diyorum. Geniş kuponlar önce MAYAN, sonra ÇIKMAZHAN'ı ilave edebilirler.

4.Ayak: Oldukça ağır kilo ile koştuğu son yarışı ardından bu kez kilo kiloya koşacağı rakipler yanında ORÇUN kazanması gereken isim.

Beklenen performansı sergileyememesi durumunda, idman pistindeki sağlıklı ve formda görünümü ile KENANACO devreye girebilecek ilk isimdir. TURABİ bu safkanların ardından değerlendirilebilir.

5.Ayak: Son startında bekleneni veremeyen ancak bu kez daha hazırlıklı gördüğüm LYRIC ilk atım. Grup yarışlardaki başarılı performansı ile dikkat çeken WARRIOR PRINCESS ilk kez start alacağı Adana pistinde beğenilen hazırlıklara sahip.

Salı günü daha uygun koşuyu pas geçip bu yarışı hedefleyen VICTORY BOOK ters bir yarışla rakiplerini ekarte edebilir, dikkat. PIRILIM koşunun sürpriz ismi olacaktır.

6.Ayak: Çim pistteki başarılı yarışları ardından kuma çıkacak olan SURHATINKIZI, zor yarışta ilk şans verdiğim kısrak. ARASGÜLÜ en sert rakibi olacaktır.

Kısa bir süre dinlendirilen KIYAMET azalan sıkleti ile gözden uzak tutulmamalı. Her yarış sonrası azda olsa aşama kaydeden RUKİYE SULTAN dikkate alınmalı. SEVDAMSIN CAN, ALŞALLI ve ORFIA geniş kuponlara ilave edilmeliler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk