Bursa altılı ganyan tahminleri 3 ocak 2014

1.Ayak: 

Son yarışından birincilikle ayrılmayı başaran ve idmanlarını aksatmadan sürdürerek etkili formunu muhafaza etmeyi başaran RED REGENT’e ilk şansı veriyorum. İstikrarlı sonuçlar elde eden STAR OF STREET, yavaş yavaş kendini bulmaya başlayan yetenekli kısrak YEGANE ve bu aralar eli kulağında olan LADY TIFFANY favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

2.Ayak: 

Birbirlerine denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda kazandığı koşu sonrası formunu muhafaza eden AKJOLTOI, idmanlarına hız kazandırarak yeterli kondisyona ulaşan ASLAN KRAL, son ikinciliği tatminkar olan WHITE MIST, inişli çıkışlı grafik çizen GRADE BOY, toparlanmaya başlayan MALIBU STAR ve MIDAS TOUCH benim sırası ile şans verdiğim safkanlardır.

3.Ayak: 

Start aldığı koşularda bu grup için tatminkar sonuçlar elde eden ve eküri avantajı da bulunan ELOĞLU altılı ganyan kuponlarına günün en sağlam bankosu olarak yazılabilir.

4.Ayak: 

Form ve performans olarak rakiplerinden bir adım önde olan safkanlar SİVEREKBEYİ ve KÜLÜNKOĞLU arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: 

Beklenilenin altında performans sergilediği son koşusu gerçek gücünü yansıtmayan YÖRÜKEFE birinciliğin en güçlü adayıdır. Etkili binicisi ile kendisine şans arayacak olan İLKAYHAN favorinin en ciddi rakibidir. Gücü oranında neticeler elde eden AKOĞUZ ve eküri avantajı bulunan DENİZERİ daha sonra değerlendirilmelidir.

6.Ayak: 

Dördüncü olduğu son yarışını tekrarlaması halinde FOREVER ATTACK’ın kazanarak maidene veda etmesini bekliyorum. Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, GENÇ ARSLAN, MESUDİYELİ, METİNBABA, ÇİFTÇİ AĞA ve GALLOPING WISDAM sırası ile devreye girebilirler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk