30 aralık amerika at yarışı tahminleri

1.AYAK: 

Bugüne kadar sadece bir kez kazanabilmiş safkanların katılabildiği satış özellikli bu handikap mücadelede son yarışında eyeri kaydığı için yarışa karışmayan ve en son sırada gelen RAE JET (3)'in bu koşusunu ölçü almıyor ve önceki koşularında daha ciddi gruplarda başarılı yarışlarından dolayı ilk sırada öneriyorum.

Son startında daha ciddi rakipler yanında başarısız olan CHEOPS (2) denk rakipler yanında ilk rakibidir. Yaklaşık bir sene üstüne, ilk kez kapalı gözlük takarak koştuğu son startını çok uzak farkla ve kolay kazanan BOROVO (6) devam eden formuyla aynı yarışını tekrarlayabilir.

Bu sezon hemen hemen tüm yarışlarında başarılı olan TURINI (8), eküri avantajı ve istikrarlı koşularıyla SIR NEWCASTLE (1) ile birlikte LINDA' S LAST (5) ve ROYAL SHAMUS (4) koşunun diğer şanslı safkanlarıdır.

2.AYAK:

Vasat düzeydeki dişi safkanların mücadelesinde öne sarkmakta gecikmezse grubun en formda atı görünümündeki BUGSKY (12) kazanmaya yakın. İstikrarlı koşuları sonrası, koşu içinde sorun yaşadığını düşündüğüm son startını ölçü almadığım COLORFUL IMAGE (7) tek rakibidir. 

3.AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait bir diğer handikap mücadelede Parx pistinin deneyimli safkanlarından LOOKINGATLANGFUHR (3) grubun kalabalık olmasından dolayı muhtemelen süratli gidecek olan yarışta sprint yapabilme şansını yakalayacağından en şanslı isim olup günün alternatif tek adayıdır.

Daha sert rakiplerle koştuğu son yarışını çok beğendiğim VASTEN (11) ile bu sezonki yarışları birbirinden başarılı olan SET TO GO (12) en ciddi rakipleridir.

Parx pistindeki ilk yarışında bekleneni veremeyen DANCING LION (1) ilk kez kapalı gözlük kullanacak ve kulvar avantajıyla çıktığı gibi bitirebilir. Koşunun sürpriz ismidir.

4.AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı erkek safkanlara mahsus handikap mücadelede, tatminkar son koşuları sonrası idman pistindeki dereceli işleriyle formunu devam ettirdiğini gösteren MAGIC LION (1)'un son koşusundaki gibi öndeki rakiplerini fazla beklemeden zamanında yapacağı hücumlarla bu kez kazanmasını bekliyorum.

5.AYAK:

Daha ciddi rakiplerle koştuğu son yarışında önde istediği yüksek tempoyu bulamayınca başarısız kalan BIG BLUE NATION (4) daha kalabalık olan bu grupta muhtemelen istediği sürati bulacak ve son metrelerde koşuya ağırlığını koyup kazanabilir.

Koşuya uzun aradan sonra katılacak olan DOS ORO (5) nefessizlikten etkilenmezse en az rakibi kadar şanslı olacaktır.

Üst grupta koştuğu son yarışında starttan iyi çıkamayanca şansını baştan yitiren ve en son sırada gelen ROAR OF ROHAN (8) başta olmak üzere, istikrarlı son koşularıyla CUBAN DEVIL (3) ve CHEDDAR CHUB (9) bu zor koşunun şans verilmesi gereken diğer isimleridir.

Son koşusunda sprint atmakta geciken KIWI STORM (6) sprintini yerinde atabilirse koşunun sürprizini yapabilir.

6.AYAK: 

Birbirine denk güçteki safkanların mücadelesinde LOVER'S DREAM (1), NATHAN'S MOM BACKY (4), TETHERBALL (5), SHE CRAVES CAPITAL (7), TSUNAMI STRIKER (8), R BABY BELLS (9) ve PRIMO VIA (10) ayrımsız kuponlarda bulunmalı.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk