Adana altılı ganyan tahminleri 1 şubat 2014

1.Ayak: 

Bugün Adana’da ilginç bir programla karşı karşıyayız.Altılı Ganyanda neredeyse bütün Türkiye’nin tek yazacağı 2 ayak ile adeta kapatılmak zorunda kalınabilecek 4 ayak var.

Bu tespiti yaptıktan sonra geçelim günün ilk ayağına; Bursa’dan geldikten sonra Adana’da süper galoplar sergileyen CUCİ, şayet sabah çalışmalarındaki iyi durumunu yarışına yansıtabilirse bence büyük şansa sahip olur.

Son yarışında güzel bir üçüncülük elde eden ARAPKIR ve bu yarış için çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren ÇELİKKAZIK bana göre Cuci’nin bu koşudaki en sert rakipleri olacaklar.

BÜYÜKBAŞ, DAĞIVAR, ASİL DESA ve HUYSUZ ilk ayağa çok at yazmak isteyenlerin göz ardı etmemesi gereken safkanlar.

2.Ayak: 

Tedavi gördükten sonra 2 hafta içerisinde 2 yarış gösterilip kondisyon açığı giderilen YILDIZBATUR, sorunları olmasa bu grubu sırtına alıp gelebilecek kapasitede bir safkan.

Ben safkanın artan yarış tecrübesi ve her geçen gün biraz daha iyiye giden formuyla bugün için çok şanslı olabileceğini düşünüyorum.

İdman pistinde yapmış olduğu hazırlıklarda sürekli olarak dikkatimi çeken MİNE HANIM bu safkanın en yakın rakibidir.

İstikrarlı KOZAN GÜLÜ ihmal edilmemesi gereken bir başka safkandır.

GÜLŞİFA, SU BERAK ve ÜNKARA ise geniş kuponlarda düşünülmelidir.

3.Ayak: 

Adana’da 6 yarış koşan ve bu yarışlarda 3 birincilik, 2 ikincilik ve 1 kere de üçüncülük elde eden GLENDOR, tartışmasız Adana’nın en başarılı ve en formda safkanlarının başında geliyor.

Bu mesafeleri çok iyi koşan safkanın, harika form durumu ile bugün de kazanması en normal sonuç olacaktır.

İdman pistinde aşama içerisinde gördüğüm DISTANT RISING bu safkanın beklenen yarışını koşamaması durumunda devreye girebilecek ilk isimdir.

4.Ayak: 

Adana’da 1500 metre kum pistte koştuğu son 3 yarışını da kazanan ve bunlardan özellikle sonuncusunda 1’32”47 gibi inanılmaz iyi bir derece sergileyen GEMİCİ, usta binicisi ile bu grupta da şüphesiz koşunun en şanslı ismi, günün de bir başka bankosudur.

Çok iyi bir form yakalayan LASER GIRL ve bu yarışta takıları olmadan start alacak olan ABRAJ, favorinin hata yapmasını bekleyecek safkanlardır.

5.Ayak: 

Belli bir istikrarlı yakalayan ve bu çizgisini bu yarışta da korumayı sürdüreceğini düşündüğüm SALFORD ve bu yarış için yapmış olduğu galoplarında adeta ayakları yerden kesilen FIRST EVER’a birincilikte eşit şans tanıyorum.

NEW PARTNER, PETİNA ve EMPIRE CITY bu atlardan hemen sonra dikkate alınması gereken safkanlar.

6.Ayak:

Kasım ayında start aldığı iki yarışın ardından bir süre geri alınıp kısa süreli bir tedavi gören ARTVİNLİ, idman pistindeki iyi durumunu yarışına yansıtabildiği an bu grupta son derece etkili olabilecek yetenekte bir safkan olup bana göre koşunun en şanslı ismidir.

İHSAN SULTAN ve ZENGİNLİ gerek tecrübeleri gerekse tatminkar hazırlıkları ile bu safkanın hatasını kollarlar. ALPAKKIZI ve ALHARİKA da geniş kuponlarda göz ardı edilmemelidir.
Paylaş :

1 yorum:

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk