İki tekli izmit kocaeli altılı kuponu 28 ocak 2014


1.Ayak: Üst üste kazanma başarısı gösteren ve idmanlarını da aksatmadan sürdürerek etkili formunu muhafaza eden BALDURA bir kez daha birinciliğin en güçlü adayıdır.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu dikkat çekici olan YUNAK CANAVARI, kazandığı koşu ile moral bulan YESARİ, formda isim MUSON RÜZGARI, toparlanma sürecine giren ERCÜMENT ve ÜÇORTAK sırası ile devreye girebilirler.

2.Ayak: İstanbul pistinde start aldığı koşularda bu grup için tatminkar sonuçlar elde eden PRINCESS ADA formda binicisi ile favorim.

Her geçen gün daha iyi duruma gelen ve son derece müsait kilo ile start alacak olan MAYA KISKA favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

İstikrarlı kısrak COSMIC FEELINGS, rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen formda isim GOLDEN BIRD, gücü oranında yarışlar koşan LIFES LONG FOR RUN ve bir müddet aradan sonra yarış koşup kondisyonunu geliştiren AYELLA koşuda ihmale gelmeyecek diğer kısraklardır.

3.Ayak: Kocaeli pistinde start aldığı koşularda oldukça başarılı sonuçlar elde eden atımız ÇÜRÜKSULU’nun dişine göre rakipleri yanında bir kez daha fotoyu önde geçmesini bekliyor ve günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

4.Ayak: İstikrarlı yarışları ile göz dolduran AKJOLTOI, Haşmet'in büyük bir olasılıkla start almayacağı yarışta benim önereceğim günün bir diğer bankosu olacaktır.

5.Ayak: Koştuğu iki yarışı ile kondisyon açığını tam olarak gideren ve son derece iyi bir orijine sahip olan SERAY KIZI favorim.

Son koşusu ölçü olmayan ve eküri avantajı bulunan ATLIDERELİ, grubun istikrarlı isimlerinden olan HAKİDEM, toparlanmaya başlayan ÇÖL CEYLANI ve yükselen form grafiği ile NAZANIM daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Ayak: Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam KAMBER, KULALIGİL, NESRETTİN DAYI, KORYÜREK, BÜYÜLÜ GÖL, SÖMEK ve ZEYBEKHAN şeklinde. Bol Şanslar... ALTILI GANYAN TAHMİNİM
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk