Altılı ganyan tahminleri bursa 31 ocak 2014


1.Ayak: Aralarında büyük güç farkları olmayan safkanların ilk ayaktaki mücadelesinde, mesafeye yatkınlığı ve son istikrarlı yarışları ile RAIL BIRD favorim.

Bu tip gruplarda her zaman tabelanın üst sıralarını zorlayabilen SEA SPARKLE ve kazandığı yarış sonrası iyi durumunu koruyan REAL SWING bu safkanın en ciddi rakipleri olacaklardır.

TRALLES GIRL başta olmak üzere, PRINCESS SUREYYA, SANGRIA, ATALANTE ve SECRET STORY geniş kuponlarda sırasıyla değerlendirilmesi gereken isimlerdir.

2.Ayak: İstanbul, Bursa ve İzmir’de start aldığı yarışları genellikle tabelanın hemen arkasındaki yerlerde bitiren ev bugüne dek bir türlü kazanmayı başaramayan DALIA, ilk kez Kapalı Gözlük takarak koşacağı yarışta bana göre koşunun en şanslı ismidir.

Yarış hayatının ikinci startında ikinci olurken formunu önemli ölçüde geliştirdiğini gösteren LEYLASU’nun en az DALIA kadar şanslı olduğunu düşünüyorum.

Gücü oranında tatminkar dereceler gerçekleştiren LADY MINIKO bu iki safkandan hemen sonra şans verdiğim isim. PRENSES NAZ, STARIN KIZI ve BLACK SHEET de gözden uzak tutulmaması gereken safkanlar.

3.Ayak: Büyük bir olasılıkla baştan sona iki safkan arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinde, ben değişen kilo şartlarını da dikkate alarak ÇİKOKBEYİ’nin rakibi GENÇ ARSLAN’a üstünlük sağlayacağını düşünüyorum ve günün bankosu olarak ÇİKOKBEYİ’nin tek yazılmasını öneriyorum.

4.Ayak: Yaklaşık 3 ay kadar ara verdikten sonra start aldığı ilk yarışında sıkıştırılmadan yarış gösterilen ASLAN KRAL ve Bursa kum pistinin en başarılı safkanlarından biri olan ARBOND arasında geçmesini beklediğim mücadele bana göre koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: 3 Yaşlı Dişi İngiliz taylarına ait bölünen Maiden yarışın bu ayağında, ALTINSOY ve ACTION PERFECT ikilisi diğer rakiplerine oranla oldukça avantajlı görünen safkanlar.

Form grafikleri yükselmeye başlayan bu iki safkanın Altılı Ganyan kuponları için yeterli olacağını düşünüyorum.

6.Ayak: İkinci olduğu son yarışında kazanan safkan kadar parlak bir performans ortaya koyan ŞERO ŞERO, yakaladığı güzel formunu birincilikle süsleyecek durumda görünüyor.

İleride adından daha sık söz ettireceğini düşündüğüm aprantisi Doğan Kılıç ile piste çıkacak olan bu safkanı ben koşunun en şanslı ismi olarak görüyorum.

BEYAZATLI, RANA ATEŞİ ve DELİORMANLI bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda devreye girerler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk