Ana Sayfa » , » Şanlıurfa altılı yorumları-Teksiz kupon(27 ocak)

Şanlıurfa altılı yorumları-Teksiz kupon(27 ocak)

1.Ayak: 

Başarılı geçen Elazığ sezonu ardından kısa bir süre dinlendirilen BİRDALKAN, uygun rakipler yanında dinçlikle koşuya ağırlığını koymasını beklediğim isimdir.

Koştuğu 3 yarışta da tatminkar dereceler gerçekleştiren ve gördüğü bu yarışlar sonrası artan bir tecrübeye sahip olan CEYHAN EXPRESS bu safkanın en yakın rakibidir.

Bu mesafeleri daha iyi koştuğunu düşündüğüm AĞARANTAN’ı bu ikiliye en yakın rakip olarak görüyorum. COŞKUNTAY ve SANADEĞER geniş kuponlarda mutlak bulundurulmalı.

MAG STAR ve ALTUNGÜMÜŞKAN sürprizde değerlendirilmeli.

2.Ayak: 

Urfa pistinde start aldığı yarışların neredeyse tamamında belli bir istikrarı korumayı başaran SON MARTI ve son yarışında biraz mesafeden etkilendiğini düşündüğüm ÇİFÇİ BAŞI arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine, istikrarlı YAHYA REİS ve son yarışlarında gayet başarılı dereceler gerçekleştiren SAHA KIRAN da katılmaya çalışacaklardır.

3.Ayak: 

Ankara, İstanbul, Adana ve Şanlıurfa’da koştuğu yarışlarda buradaki rakiplerinden daha iyi bir performans ortaya koyan OFSAYT’ın normal şartlarda bu grubu geride bırakmasını bekliyorum.

Ankara’da Temmuz ayında koştuğu yarışın ardından bir süre ara veren ve sonrasında Urfa’da harika bir başlangıç yapan HAYAL ile Diyarbakır’daki son yarışlarında kayda değer dereceler gerçekleştiren VARTİKA bu koşuda OFSAYT’ın en ciddi rakipleri olacaklardır.

4.Ayak: 

Son yarışında ilk viraj dönülürken pistin içinde gördüğü malzemelerden korkarak dışarıya doğru hamle yapan ve bu sırada Ömer Kaya’yı üzerinden düşüren FOBİ ile Adana’dan tırnaklarının ucunda Urfa’ya geçen SARAYCAN arasında geçmesini beklediğim mücadele bana göre koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: 

Günün en zor yarışı olarak gördüğüm bu koşuya fazla at yazmakta yarar var. OVER GROWN, ALWAYS DELFİNA, UNSTOPPABLE, MERTTUĞ, SILENCER, TESTA CESTA, SPONGE TEXT, NAZLICAN KIZI ve AYŞENİL benim sizlere sırasıyla tavsiye edeceğim safkanlar.

6.Ayak: 

Kasım ayı ile birlikte çıkışa geçen ve son yarışlarında istikrarlı ve başarılı bir görüntü sergileyen TUMBULHİLALKIZI favorim. Ara verdikten sonra koştuğu iki yarışla nefes açığını gideren OYUN’un bu safkana yakın rakip olmasını bekliyorum.

ELEMGÜL ve TATGÜZELİKIZI ana kuponda bulundurulması gereken diğer safkanlar. SİTARA, BETÜLEY, ATMOSFER, NAZLIGÜL ve GÜLSEREN KIZI daha sonra şans verdiğim isimler. Bol Şanslar…
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk