Ana Sayfa » » Çaykaşı Zafere Koşuyor

Çaykaşı Zafere Koşuyor

çaykaşı ahmet çelik
İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Mehmet Kemal Karamehmet koşusunu Çaykaşı isimli safkan jokeyi Ahmet Çelik ile kazandı.

Günün bu önemli koşusunu Hayri Baba ikinci,Mavi Kumsal üçüncü,Time to Dance isimli safkan ise dördüncü olarak bitirdi.

Son viraj dönülürken yaptığı ataklarla liderliği alan ve Hayri Baba'nın tüm ataklarına başarılı bir şekilde karşılık veren Çaykaşı 1.35.89 luk yarış derecesi ile kazandı.

Bir türlü beklenen patlamayı yapamayan ve kendisine güvenenleri hayal kırıklığına uğratan safkan sonunda gücünü gösterdi ve yarışı kazandı.

Gelecek koşularda göstereceği performans ile adından çok söz ettirmesini bekliyorum çünkü safkan gerçek anlamda ışıl ışıl.

Çaykaşı Ahmet Çelikle Zafere Gidiyor

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk