Ana Sayfa » » 20 Temmuz 2013 Ankara Tahminleri

20 Temmuz 2013 Ankara Tahminleri

1.Ayak ;

6 numaralı Tosunoğlu üzerinde Ahmet Çelik ile tek olabilir.Ama 63 kilolu Çıkmazhan önde boş kalırsa tehlikeli olur.Incıncible sürpriz arayanlar için önereceğimiz bir isimdir.

2. Ayak ;

Yarış hayatlarının ilk koşularına çıkan 9 numaralı Günizi ve 11 numaralı Yeso kensinlikle değerlendirilmelidir.8 numaralı Coffee Bean ve 2 numaralı Black Hunter de yazılırsa bu ayak için yeterli olacaktır.

3. Ayak;

Hülyacan'ı tek tutuyorum.Yanına at yazmak isteyenler 2 numaralı Atiktay ve 3 numaralı Kıyamet'i değerlendirsinler

4.Ayak;

Son koşusunu jokeyinin rahat tutumu ile kaybeden Kırdemirkır bir daha o hatayı yapmayacaktır ve koşuyu kazanacaktır.Ancak beni tek kaygılandıran isim 2 numaralı Hakeem isimli safkan.Nasıl koşacağı ve rakiplerine gücünün yetip yetmeyeceğini kimse öngöremiyor.

5.Ayak;

8 numaralı Libero ve 9 numaralı Mara Nehri bu ayak için yeterli olacaktır.

6.Ayak;

3 numaralı Hilmi Bey günün kalesi gibi görünse de ben bu ayağa çok at yazılması taraftarıyım.Sırasıyla 2 numaralı Yolcu Beyi,4 numaralı Legend Ring,4 numaralı Gold Dancer,8 numaralı Öztükel ve 10 numaralı Padme yazılmasını önereceğimiz safkanlardır.

ankara tahminleri
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk