Ana Sayfa » » 21 Temmuz 2013 İstanbul Tahminleri

21 Temmuz 2013 İstanbul Tahminleri

1.Ayak;

İlk ayakta 8 numaralı Tekfur benim kuponumun kalesi olarak ön plana çıkıyor.Yanına at yazacaklar idmanlarında çok formda görünen Süper Baba'yı ve her zaman bu gruplarda ne yapacağı belli olmayan Mertkal'ı yazabilirler.

2. Ayak ;

Yarış hayatlarının ilk koşusunu koşacak 3 yaşlı arap atlarının katılacağı bu koşuya fazla at yazmakta fayda var.Sırasıyla 1 numaralı Acarhanım,2 numaralı Canrişa,4 numaralı Dilruba Sultan,7 numaralı İzden,11 numaralı Simar Güzeli ve 12 numaralı Zenginli şansı olan safkanlar olarak ön plana çıkıyorlar.

3.Ayak ;

Yarış dünyamızın unutulmaz isimlerinden biri olan Özdemir Atman adına düzenlenen koşuda Gazi koşusunda önü kapanmasına rağmen güzel bir beşincilik elde eden Pancar normal şartlarda bu koşuyu kazanacaktır.Ancak önde unutulması haline Selim Kaya'lı Sars ve Cool Girl de değerlendirilebilir.

4.Ayak ;

1 numaralı Dekor çok formda ve otoritelerce banko verilse de yaptığı galoplar ve Gökhan Kocakaya faktörü ile 2 numaralı Golden Tower bombayı patlatabilir.

5.Ayak;

Mesafesini bulan Obiwan ve gazide önde rahat bırakılmadığı için başarısız olan Fly By Me arasında geçmesini beklediğim koşud Sarılar Runner ve Tapit Girl'de devreye girebilir.

6.Ayak;

6 numaralı Kral Yolu bu grubu geçmesini beklediğim bir safkan olsa da kalabalık bir koşusu olduğu için 1 numaralı Grand Lara,10 numaralı İrlanda Kartalı,7 numaralı Royal Pride sırasıyla yazılabilir.4 numaralı Prosecutor bombayı patlatabilir DİKKAT

istanbul tahminleri

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk