2013 Beyoğlu Koşusu

Çakal Carlos 2013 Beyoğlu koşusunu en büyük rakibi Vllage Wind koşudan çıkınca çok rahat tempoda uzak ara farkla kazandı.

Koşuyu starttan çıktığı gibi kazanan ve rakiplerine son 600 metrede deyim yerindeyse fazla gelen Çakal Carlos ışıl ışıl parlıyordu.

Her ne kadar zayıf rakiplerle koşsa da Çakal Carlos yerış hayatının en formda dönemini geçiriyor.

2013 Beyoğlu Koşusu Çakal Carlos kazandı


Gazi koşusuna katılan safkan ingiliz atları yavaş yavaş koşulara katılmaya başlıyorlar.Sezonun en önemli koşularından biri olan Beyoğlu koşusuna gaziye katılan 5 ingiliz atı kayıt yaptırdı.

2100 metre kum pistte koşulacak 24 temmuz çarşamba günü saat 20:30 da koşulacak.
 
2013 Beyoğlu koşusuna kayıt yaptıran safkanlar
  • ÇAKAL CARLOS 
  • LEE VALLEY 
  • RÜZGAR ETO 
  • VERDASKO     
  • VILLAGE WIND
Gaziyi fotoda kaybeden Çakal Carlos ve Gazi koşusunda önü kapanan Village Wind arasında geçmesini beklediğim koşuda bu iki isim kötü koşarsa her atın şansı var diye düşünüyorum.

Bu mücadele aynı zamanda Halis Karataş ve Selim Kaya mücadelesi de demek oluyor.

Koşunun ikramiyesi 240 bin TL.
2013 beyoğlu koşusu





Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk