Ana Sayfa » » 26 Temmuz İstanbul Tahminleri

26 Temmuz İstanbul Tahminleri

1.Ayak;

İlk ayakta Halis Karataş'lı 7 numaralı Savanna Gal,diğer safkanlara göre koşu tecrübesi olan Son of Peace ve 3 numaralı Gökhan Kocakaya'nın bindiği Lonzi öncelikle yazılması gereken isimler.

2.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Niğbolu koşusunda 2 numaralı Baba Mevlüt ve 7 numaralı Uçanoğlu arasında geçmesi muhtemel bir yarış olsa da Selim Kaya'lı Thor da bir sürpriz yapabilir.Mesafenin uzaması Uçanbey'i daha şanslı kılıyor bunu da hatırlatmakta fayda var.

3.Ayak;

Biraz ağır kilo ile koşacak olsa da 1 numaraı Hayri Bey bu grubun üstünde bir safkan.Ancak son yarışlarında o eski sprintini bir türlü gerçekleştiremediği için yanına at yazmakta fayda var.Benim önereceğim isimler 3 numaralı Bandiera ve 5 numaralı Deluxe olacak.

4.Ayak;

3 numaralı Kırmanşah zor grupta ekürisine fedai koşunca varlık gösterememiş ve tabela dışı kalmıştı.Bu koşuda bence büyük şansa sahip.Bu tarz gruplarda hep etkili olan 6 numaralı Sarraf ve sık koşsa da zaman zaman patlama yapan 4 numaralı Mertkal değerlendirilmelidir.

5.Ayak;

Son 5 yarışının dördünü kazanan 2 numaralı Tumbulzele ve son koşusunda hayal kırıklığı yaşatan 8numaralı Derhadır arasında geçmesi muhtemel koşuda 3 numaralı Buzkaya ve 9 numaralı Fatoşcan da devreye girebilecek isimler.7 numaralı Çirkinağa da sürpriz yapabilir.Çok at yazmakta fayda gördüğüm bir koşu

6.Ayak;

12 numaralı Zaralı Sultan benim bugün sizlere tek olarak önereceğim bir safkan.bu at bu grubu rahat geçecektir.

istanbul tahminleri
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk