Ana Sayfa » , , » Özdemir Atman Koşusu - PAN AMORE

Özdemir Atman Koşusu - PAN AMORE

pan amore elevato
Türk yarışçılık tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Özdemir Atman her yıl adına düzenlenen koşularla anılmaktadır.

Bold Pilot ve nice şampiyon atların sahipliğini yapan ve diğer ekürilerle de ilk önce dot daha onra rakip olan Özdemir Atman ölümünün üzerinden zaman geçmesine rağmen saygı duyulmaya devam etmektedir.

2100 metre çim pistteki koşuya Pancar'ın çıkmasıyla birlikte 5 dişi ingiliz tayı katıldı.

Koşuyu Pan Amore isimli safkan jokeyi Ahmet Çelik ile kazanırken 2.12.85 lik derece yaptı.

Ganyanı 3.60 veren safkan sonlardaki etkili printi ile koşuyu kazanırken Elevato'nun sonlardaki ataklarına direnerek koşuyu kazandı.

Koşuyu Elevato ikinci bitirirken,Cool Girl üçüncü,Calliape isimli safkan ise koşuyu dördüncü olarak bitirdi.

Sars'ın forse ettiği koşuda bir sorun yaşaması nedeniyle son virajda liderliği kaybetti bu metrelerde Elevato ve Pan Amore arasında birincilik mücadelesi son metrelere kadar sürdü.

Nitekim Pan Amore Özdemir Atman koşusunu kazanarak büyük bir pretiji de kazanmış oldu.

2013 Özdemir Atman Koşusu ;

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk