Ana Sayfa » , , » Ömer Ahlat Elektro Şok Cihazı Kullandı

Ömer Ahlat Elektro Şok Cihazı Kullandı

ömer ahlat deluxe
26 temmuz istanbul veliefendi hipodromunda koşulan Sedat Özcan koşusunu bildiğiniz gibi Hari Baba isimli safkan jokeyi Halis karataş ile kazanmıştı

Koşuda Ömer Ahlat'ın bindiği Deluxe isimli safkan ise koşuyu üçüncü bitirmiş ve form durumuna göre safkan için güzel bir sonuç olmuştu.

Ancak koşudan sonra komiserler kurulu tarafından belirlenen bir durum hem yarışseverleri hem de bu camiadaki herkesi deyim yerindeyse şok etti.

Komiserler kurulunun incelemelerinde Ömer Ahlat'ın Deluxe isimli safkanın daha iyi netice alması için şok cihazı kullandığı tespit edilmiş.

Bu durumda sonucunda hem jokey Ömer Ahlat ve atın antrenörü İsmail Gülbadak hakkında açılan soruşturma sonucu en üst noktalardan büyük cezalar alacaklar.

Açıklanan rapora göre Ömer Ahlat'a bu insanlık dışı davranışı nedeniyle 250 gün hak mahrumiyeti ve 518 TL para cezası ,antrenör İsmail Gülbadak'a ise 120 gün hak mahrumiyeti ve 258 TL ceza verileceği düşünülüyor.

Ben ve benim gibi düşünen birçok yarışsever bir canlıya elektrikli şok cihazı ile temas etmenin cezası ömür boyu at yarışı camiasından men edilmesidir diye düşünüyoruz.

Çok yaşlı bir jokey olan ve kariyerinde hep sorunlu atları iyi koşuturduğu bilinen Ömer Ahlat yaptığı bu hatayla geçmişine de bir gölge düşürmüştür.

Tekrar ve takrar söylemek gerekirse böyle insanları yarış camiamzda görmek istemiyoruz.

Tjk'nın Olayla İlgili Raporu;

Jokey Ömer Ahlat, tartı mahallinde II. Tartı sonrası eşyalarını toplayıp jokey odasına çıkarken şüpheli davranışından dolayı tartı hakemi tarafından çağırılarak eşyaları kontrol edilmiş, formasının kol kısmında elektro şok aleti tespit edilmiş ve durum tartı hakemlerince tutanak altına alınmıştır. 

Kurulumuzca alınan ifade doğrultusunda bahse konu kişi, aletin kendisine ait olduğunu, koşu sonrası antrenör İsmail Gülbüdak’dan teslim aldığını ve bu aleti atları eğitirken start makinesinde kullandığını ifade etmiştir

O koşunun videosu
Paylaş :

2 yorum:

  1. mehmet kayada çivili kıpraç kullandı az ceza aldı onun cezasıda artılımlaı bunun cezasıda

    YanıtlaSil
  2. ömer ahlat ahlat tı... bu nasıl bir jokey mantalitesidir sıg fikirli beğinsiz..

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk