Ana Sayfa » , » Geliboluya Yapılan Fauller

Geliboluya Yapılan Fauller

gelibolu yarış atı uğur polat ile
17 Temmuz 2013 tarihinde Altılı ganyanın ilk ayağında koşulan Rüzgar 30 koşusunda 3 numaralı Gelibolu'yu deyim yerindeyse tost yaptılar.

Ne zaman sprinte kalksa birşekilde yapılan faullerle atın aksiyonu bozuldu.Müslüm Çelik'in bindiği 1 numaralı Kastal ile koşuyu kazanan Selim Kayalı Kurtel "Gelibolu"ya son virajda sürekli faul yaptılar.

Son virajı oldukça rahat dönen Gelibolu yarışı kazanacağının sinyallerini verirken koşuyu kazanan Kurtel son viraja kadar iterek önlerde yer buldu.

Ancak Gelibolu aksiyonları sürekli bozularak olası bir birinciliği elinden alındı.

Nitekim ibizim gördüğümüzü yetkililerde görüp koşuya protesto olsa da komiserler kurulu tarafından reddedildi.

Eğer bu koşuda da protesto kabul edilmeyecekse hangi koşuda edilecek.

Hem jokeyine,hem sahiplerine hem de Gelibolu'ya oynayanlara yazık değil mi.Bu adaletsizliğin sorumlusu kim ; biz yarışseverlerin gördüğünü yetkililer nasıl göremiyorlar.

Kısacası bütün yarışseverlerin gözlerinin önünde haksızlığın tavan yapıldığı bir koşu izledik.

Koşuyu izlemeyenler için (Gelibolu Kırımızı beyaz jokey formalı)

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk