9 aralık ingiltere at yarışı tahminleri


9 aralık 2013 pazartesi günü İngiltere'nin Wolverhampton hipodromunda koşulacak yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Yarışlar 16:40 da start alacak.

yorumları;

1.AYAK: 2 yaşlı tayların mücadelesinde henüz maiden olmasına rağmen özellikle bu pistte koştuğu yarışları hayli tatminkar olan DANCING SAL (2) belki de ilk kez bu kadar uygun bir grup buldu. Grubun kalabalık olmayışından da istifade edip çıktığı gibi bitirmesini beklediğim safkanı günün ilk alternatif bankosu olarak değerlendirebiliriz. Safkanı tek yazmayı riskli görenler son iki yarışında gözle görülür bir çıkış içerisinde olan EXCEEDING POWER (3)'ı değerlendirebilirler.

2.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 6 düzeydeki handikap yarışında böylesine rakipleri bulmuşken artık etkili bir yarış yapmasını beklediğim AUTHENTICATION (3) favorimdir. Son koşularında gerek yakalamış olduğu istikrar gerekse fiziksel olarak gösterdiği gelişim dikkat çeken LACEY (4) yine etkili olacaktır. Bu iki isim ekonomik kuponlar için yeterlidir. Daha geniş kuponlar GABRIAL THE HUG (5), VEXILLUM (1), RANCHO MONTOYA (6)'yı sürpriz için değerlendirebilirler.

3.AYAK: Son koşusundaki uzak farklı ve kolay galibiyeti maiden bir mücadele olsa da gücü bu grubu geçmesine de yeterli olduğunu düşündüğüm DISCUSSIONTOFOLLOW (8) koşudaki favorim. Aradan sonra koştuğu yarışı hayli tatminkar olan MARCIANO (1), etkisiz kaldığı son koşuları sonrası uygun grupta çıkış gösterebilecek olan DORBACK (3) en ciddi rakipleridir. Son dönemlerde sürekli iyi yarışlar yapan CAPE OF HOPE (4) ve POWERFULL PIERRE (7) ikilisi ile birlikte CARDINAL (6) ve LEXI'S HERO (9) koşunun diğer şanslı isimleridir.

4.AYAK: Vasatın çok üzerine çıkamamış safkanların uzun mesafeli koşusunda son iki aylık dönem içinde sürpriz bir çıkış gösteren TRACKS OF MY TEARS (3) çoğu formsuz rakiplerinin yanında yine en şanslı isimdir. Aradan sonra koşacak olan RAINFORD GLORY (4) her ne kadar istikrarsız bir isim olsa da bu grupta bu mesafede etkili koşabilecek düzeyde ve favorinin ciddi rakibidir.

Koştuğu yarışlarında hiç bir varlık gösterememiş olmasına rağmen bugün bu grupta sürpriz bir yarış yapabileceğini düşündüğüm SIR TYTO (1) da ihmal edilmemelidir. Son koşusunda favorimizin beş boy gerisinde kalmasına rağmen yarışı çokta kötü olmayan OUR GOLDEN GIRL (5) ile çok daha formda rakipleriyle koştuğu son yarışını bu grup için tatminkar bulduğum BIX (9) koşunun sürpriz isimleridir.

5.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 4 düzeydeki handikap mücadelesinde start aldığı tek yarışı kazanma başarısı gösteren büyük şampiyon Bernardini'nin 300 bin dolarlık kızı, aynı zamanda Fransa' da G3 kazanan Abtaal ve Amerika' da bir kez G1, üç kez G2, bir kez G3 kazanan Vacare'ın anne kardeşi olan DOLDRUMS (4) bu grubu da geçebilecek güçte.

Günün ikinci alternatif bankosu olarak değerlendirebileceğimiz safkan şayet bekleneni veremezse yarış yaşamına bu pistte kazanarak başlayan ve daha sonrasında daha üst klaslarda başarılı da olmuş eküri avantajlı MODERNISM (1) devreye girebilir. Son koşusunda düzlüğe kazanır görüntüsünde çıkmasına rağmen kazanamayacak duruma geldiği anda jokeyi tarafından kendi haline bırakılan BERLUSCA (3) önlerde fazla prese maruz kalmazsa bu kez bitirebilir. Koşunun sürpriz ismidir.

6.AYAK: Start aldığı son koşusunda Kempton Park'ın süratli pistinde, çok çok daha sert gruplarda başarısız iki yarış koşan JALADEE bu kez yavaş piste çıkacak ve piste uyum sağlarsa etkili bir yarış koşabilir" şeklinde yorum yaptığımız JALADEE (3) bizleri yanıltmadı sonlardaki etkili hücumlarıyla kazanma başarısı gösterdi. JALADEE'nin bizi bugünde yanıltmayacağını düşünüyorum. 9 aralık wolverhampton erken bahis oranları 


FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU2-31-54-6
2.KOŞU41-35-6
3.KOŞU4-7-81-9-1011-5-2
4.KOŞU34-5-17-6
5.KOŞU1-42-63-7
6.KOŞU35-10-72-4-8
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk