14 aralık adana at yarışı tahmini

14 aralık adana yarış programı
birinci ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında son çim yarışını ölçü almadığım 1 numaralı Açılım ve ilk koşusunda fazla sıkılmayan 3 numaralı Dağtekelihan arasındaki mücadele maiden'ın birincisini belirleyecektir.

ikinci ayak;

3 yaşlı 20 arap atının katılacağı Handikap 14 mücadele günün en karışık yarışlarından biri olarak gözüküyor.

bu koşu için sıralamam;
  • Arka arkaya 3 yarış kazanan ve eküri avantajı ile yarışa katılacak olan 3 numaralı Şahserim
  • Son koşusunu kazanırken çok iyi gözüken yine eküri avantajı olan 10 numaralı Meydan
  • formunu geri kazandığını düşündüğüm 6 numaralı Şanskaya
  • Kum pistte dönem dönem çok iyi performanslar sergileyen 1 numaralı Bir Sayfa
  • Son çim yarışını önemsemediğim 13 numaralı Songüz
  • Tabelaya yakın bitirdiği koşularla dikkat çeken 12 numaralı Uçan Gül
üçüncü ayak;

Son koşusunda büyük bir hayal kırıklığı yaratıp etkisiz bir performans gösteren ve koşuyu yedinci olarak tamamlayan 2 numaralı Osman Baba öncelikli şans verdiğim isim.

bu safkan yine eksik koşarsa yarışı kazanma şansı verdiğim diğer safkanlar 13 numaralı Özkuruş,14 numaralı Asilanecan ve 15 numaralı Ahusenkız...

dördüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olarak gözüken H.BASRİ KARABUCAK koşusunda benim çok beğendiğim bir safkan olan 5 numaralı King Drok Halis Karataş ve öldürücü sprinti ile bu yarışı kazanacaktır.

Her ne kadar karışık bir koşu olsa da ben kuponumda King Drok'u tek atacağım.

Tek atamayanlar Yücel Bilik ile uyumu dikkat çeken formda safkan 9 numaralı Fire Mambo,Adana'nın kaliteli ismi 10 numaralı Glendor'u ve Gazi koşan 7 numaralı Sanzatu'yu ihmale etmesinler.

beşinci ayak;

Daha sert gruplarda mücadele ederken iyi işler yapan 5 numaralı Dıdyme ve idmanlarını yarışa yansıtırsa 6 numaralı Aten Boy yüksek şans verdiğim safkanlar.

Kilo avantajı ile 11 numaralı Bossy ve kum performansını çime de yansıtırsa 4 numaralı Zeytunlu ihmale gelmeyecek isimler olurlar.

altıncı ayak;

Son iki koşusunu kazanan uyumlu jokeyi ile bu koşudaki rakiplerinin birçoğunu geride bırakan 15 numaralı Büyükbaş devam eden formu ile favorim.

Yarışa katılan safkan sayısının fazla olması nedeniyle 16 numaralı Sırkale,7 numaralı Digor ve 19 numaralı Kubatoğlu'nu da kuponlara eklemekte fauda var.

14 aralık adana kuponum;

1.ayak; 1,3
2.ayak; 3,10,6,1,13,12
3.ayak; 2,13,14,15
4.ayak; 5
5.ayak; 5,6,11,4
6.ayak; 15,16,7,19

kupon bedeli ; 38,40
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk