Adana altılı ganyan tahminleri 10 aralık 2013 salı


1.Ayak: 

Üst üste tek kelime ile mükemmel yarışlar koşan PASTACI süper formu ile bir kez daha fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Grubun iyi performanslı isimlerinden olan SIRKALE ve yükselen form grafiği ile ASİLANECAN favorinin en ciddi rakipleridir.

Bu aralar eli kulağında olan MERTYUSUF, uzun aradan sonra yarış koşup kondisyon açığını gideren ZENGİN ADAM, inişli çıkışlı grafik çizen DAĞIVAR ve yeni yeni kendini bulmaya başlayan YUNUS SU daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır. 

2.Ayak: 

Uzun aranın ardından start aldığı iki koşusunda da tabela içerisinde kendisine yer bulmayı başaran ROBUSTO gelişen form ve kondisyonu ile favorim.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, istikrarlı DELİ ÇİRE, etkili binicisi ile EYMENİM, toparlanmaya başlayan İSMAİL BEY, İNCİR, CULPABLE ve WAGNER sırası ile devreye girebilirler.

 3.Ayak: 

Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şan tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

4.Ayak: 

Form ve performans olarak rakiplerinden bir adım önde olduklarını düşündüğüm isimler GRUMPY, HALL OF FAME ve İKİZDENİZ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: 

Kolay kazandığı koşu sonrası etkili formunu muhafaza etmeyi başaran ŞUBATINKIZI bir çoğunu daha önce geride bırakmayı başardığı rakipleri ile mücadele edeceği bu koşuda benim önereceğim günün ilk bankosu olacaktır.

6.Ayak: 

Adana pistinde start aldığı son iki koşusunda başarılı performans sergileyen ve dereceli galop yaparak bu koşuya hazırlanan PRESENT PERFECT günün bir diğer bankosu olarak kuponlarınıza yazılabilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk