12 aralık izmir yarış programı yorumları


6 koşulu 12 aralık izmir yarış programı yorumları

1.Koşu: Hafif kilo avantajıyla ERTANBEY (8), artan form durumuyla SON İMPARATOR (6) ve son startını ölçü almadığımız ONURSOY (5) öncelikle şans verdiğimiz isimler olup KIROĞLUM (3) ciddi rakipleridir.

2.Koşu: İyi bir form yakalamış olan ICEBIRD (7), GOLD ANWIL (10), son koşularında beklenileni verememiş olan ATTENTION (8) ve EYE OF THE WOLF (3) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

3.Koşu: Kum pistin başarılı isimlerinden GÜLENGÜL (3) devam eden formu ve usta jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. ASLIGIBI (10) ciddi rakibi olup GOLDEN VALLEY (6) ve son koşusunu ölçü almadığımız LADY ÖZGE (9) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi form durumuyla start aldığı son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan KOBRA SEL (2) usta jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. Son yarışlarıyla dikkat çeken OVA (6) ciddi rakibi olup MUHRİP (5) sonraki ihtimaldir. YİĞİTASLAN (7) sürpriz yapabilir.

5.Koşu: Kum pistteki son koşularında uyumlu binicisiyle rahat birincilikler elde etmiş olan SAYDA (1) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Usta jokeyiyle KORAT (5) ciddi rakibi olup TOPRAKBAY (3) ihmal edilmemelidir. LIONEL (6) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: Son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan YÖRÜKEFE (6), son startını ölçü almadığımız ORKUNBEY (1), artan formuyla CANBERKTAY (15) ve TANAÇAN (2) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.
Paylaş :

2 yorum:

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk