Diyarbakır tahminleri 15 aralık 2013


birinci ayak;

Bir türlü özlediği birinciliği elde edemeyen ancak çok kaliteli bir safkan olduğunu düşündüğüm 9 numaralı Divine Rain favorim.

İstikrarlı safkan 3 numaralı Ağaslan ve başarılı bir dönem geçiren 4 numaralı Küçük Ütücü etkili yarış beklediğim diğer safkanlar.

Koşunun sürprizini 5 numaralı Full Time Luck'den bekliyorum dikkat.

ikinci ayak;

Gerçekten böyle yarışlar veya bu yarışa katılan atlar yakışmıyor kanaatindeyim.Bu safkanlardan yarış performansı ile ayrılan 9 numaralı Miniroğlu kazanamazsa yarış karışır altılı para yapar.

Karar sizin ya Miniroğlu ya da kapatın...

üçüncü ayak;

Son koşusunu sekizinci bitiren ancak kalitesi ile bu koşuyu unutturacağına inandığım 1 numaralı Hüsmen ve ,aynı koşunun 2. si 5 numaralı Veysi Baba arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

dördüncü ayak;

birbirine yakın 6 safkanın katılacağı bu ayağı kapatarak rahat bir koşu izlemenizi öneriyorum.

beşinci ayak;

son 5 yarışından dört birincilik çıkaran 2 numaralı Uçarlım devam eden formu ile sevdiği pist-mesafede rakiplerini geçecektir.

altıncı ayak;

Her ne kadar form durumu düşük seyretse de kum pistte her zaman dikkat edilmesi gereken bir safkan olduğunu düşündüğüm 7 numaralı Yıkıla Yıkıla ve eküri avantajı ile 2 numaralı Little Cat yüksek şans verdiğim safkanlar.

Bu iki safkanın eksik koşması halinde 1 numaralı Baba Taylan ve 5 numaralı Gaucho devreye girebilirler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk