10 aralık salı fransa at yarışı tahminleri


10 aralık 2013 salı günü Fransa'nın Marsilya / Pont de Vivaux Hipodromu’da koşulacak yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Altılı ganyan saat 18:10 da start alacak ve altılı ganyan dışında beşli,dörtlü,üçlü ganyan da oynanabilecek...

1.AYAK;

2 yaşlı tayların uzun mesafeli koşusunda başarısız ilk yarışı sonrası koştuğu ikinci yarışında, koşunun kazanan ekürisinin ardından 4. bitiren SUPER MARIO (10) uzayan mesafelerde daha farklı koşabilecek kapasitede bir tay. İlk yarışlarına göre 200 metre daha uzayan mesafede bu kez kazanacağını düşünüyorum.

2.AYAK: 

4 ve yukarı yaşlı safkanların satış koşusunda grubun en potansiyelli ve en ciddi ismi olan CELEBRITY CHOICE (1) kazandığı yarışın ardından yine en şanslı isimdir. Grubun en tecrübeli ve en çok kazanan ismi TREIZE HEUREUX (6) uzun aradan sonra dikkat çeken bir yarış yaptı ve tecrübesi sayesinde bu kez galibiyete ulaşabilir.

Koştuğu her yarışta bir adım ileri giden PETITE HUMUS (11) aynı şarttaki son yarışında kazanacak pozisyona gelmesine rağmen baş, boyun farklarıyla tabela dışı kaldı.

Sprintinde bu kez geç kalmazsa kazanabilecek durumda. Son koşusuyla kıpırdayan isimlerden bir diğeri olan FOOTSTEPSINTHECITY (10) ile birliklte son koşusunu handikap grupta nihayet kazanan SOUND OF FREEDOM (7) ve bu sezon bir boş bir dolu koşan OLONIA (12) koşunun ön plandaki diğer safkanlarıdır.

3.AYAK:

Günün içinden çıkılması en zor olan koşusunda mümkünse bu ayağı kapatalım. Eğer kapatamayacaksak ayrım yapmadan ZAFORA (1), BLAMAR (2), SERSEDRA (3), ETENDARD D' OR (6), RED AND WHITE (7), SHORT STACK (10), DIABLE ROUGE (12) ve GUICHETIER (13)'i değerlendirebiliriz.

4.AYAK: 

Sorunları giderildikten sonra özellikle son bir kaç aydır ard arda etkili koşular yapmaya başlayan grubun en genç ve en formda isimlerinden ALGA DE RUSSIE (8) son koşularında hayli uyumlu gözüktüğü binicisi Tony Piccone ile bu yarışı da kazanmaya çok yakın.

Eğer bu safkan beklentileri karşılayamazsa, son iki koşusu çok ölçü alınmaması gereken SABLE D' OR (6) başta olmak üzere, aranın ardından koştuğu son yarışında etkisiz kalmış olsa da FOLLOW THE LAD (4), son iki ikinciliği ile çıkış içerisinde olan TOUCHING KINGS (5) ile yine son koşularında oldukça istikrarlı neticeler almayı başaran VESTRIS (3) koşuda şanslı olabilirler.

5.AYAK: 

3 yaşlı tayların mücadelesinde ise son ikinciliği ile öncesindeki iki kötü koşusunun izlerini silen AURORE BERE (4) en şanslı isim. Grunun formda isimlerinden ADJUDANT CHEF (5) ve son üçüncülüğü sonrası kısa bir müddet ara veren KHEFYN (7) en ciddi rakipleridir.

Son koşularında favorimizin uzak farklı gerisinde 3. ve 4. olan EARLY EMPEROR (3) ve NUMBER WINNER (2) sonraki ihtimaller olup, yine aynı koşunun beşincisi CARLETTI (10) koşunun sürprizidir.

6.AYAK:

3 yaşlı safkanların uzun mesafeli handikap mücadelesinde, uzayan her mesafede çok daha etkili olacağına inandığım PEGASUS BRIDGE (3)'in istikrarlı yarışlarının ardından formunu inkar etmeyerek bu grupta kazanmasını bekliyorum.

10 aralık fransa erken bahis oranları
FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU1-1310-3-9-4-812-7-2
2.KOŞU2-1-58-7-411-6-13
3.KOŞU6-12-5-7-13-810-3-12
4.KOŞU7-5-36-8-11-910-1-4
5.KOŞU4-53-10-1-26-9-7
6.KOŞU1-32-10-89-7-4
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk